ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θυμωμένος με την ίδια την ομάδα του ο Λεκλέρ

Ο Μονεγάσκος χαρακτήρισε αρχικά στην ενδοεπικοινωνία ‘’unfair’’ το Undercut από τον Φέτελ

Μετά από δύο συνεχείς νίκες δήλωσε ο Σαρλ Λεκλέρ «φυσικά απογοητευμένος» με τη δεύτερη θέση του στη Σιγκαπούρη, αφού μάλιστα βρισκόταν επικεφαλής μέχρι το πιτ στοπ.

«Είχαμε καθορίσει από πριν τη στρατηγική και εγώ τήρησα το πλάνο», υπογράμμισε ο οδηγός της Ferrari και συμπλήρωσε: «Όμως καμιά φορά δεν γίνεται έτσι. Είναι πάντα δύσκολο, να χάνεις μία νίκη, όμως σε τελική ανάλυση είναι μία διπλή επιτυχία για την ομάδα και χαίρομαι γι αυτό. Τα παιδιά άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα. Ήρθαμε εδώ ελπίζοντας σε μία θέση στο βάθρο και αναχωρούμε με μία διπλή νίκη. Και εγώ θα επιστρέψω δυνατότερος».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πάντως, διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Λεκλέρ μέσω της ενδοεπικοινωνίας στην ομάδα του, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω το Undercut από τον Φέτελ, όμως θα τα συζητήσουμε αυτά μετά τον αγώνα. Παραμένω cool και θα τα εξηγήσουμε όλα μετά, όμως θέλω απλά να σας κάνω γνωστά τα συναισθήματά μου».

Λίγο αργότερα πάντως, ενημέρωσε –πάλι μέσω του ασυρμάτου- την ομάδα του, ότι «δεν πρόκειται να κάνω τίποτα χαζό, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Θέλω, να κατακτήσουμε εδώ την πρώτη και τη δεύτερη θέση. Ωστόσο δεν θεωρώ έντιμο ό,τι συνέβη. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, δεν είμαι βλάκας».

Πάντως στη Συνέντευξη Τύπου, η οποία ακολούθησε, επέλεξε ο Λεκλέρ ηπιότερους τόνους και «κατανόησε» διπλωματικά, ότι η Ferrari δεν είχε στρατηγικά καμία δυνατότητα (με βάση την εξέλιξη του αγώνα), να εξασφαλίσει το 1 – 2 με τον Λεκλέρ μπροστά από τον Φέτελ. Άρα ήταν σωστή η κίνησή της να το πετύχει αυτό, έστω με την ανάποδη σειρά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Οδηγούμε: Audi S3 Sportback Prototype

Οδηγούμε: Audi S3 Sportback Prototype

Η Audi μόλις αποκάλυψε την τέταρτη γενιά του Α3, όμως εμείς οδηγούμε ήδη το εντελώς νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο «καυτό» ...
 |  AUTO
X