ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις 8 Οκτωβρίου το Theotokos Foundation Regularity Challenge

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, όπως κάθε χρόνο, έχοντας ως στόχο την οικονομική ενίσχυση και στήριξη του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος/Αμέρικος Αργυρίου, επαναλαμβάνει την επιτυχημένη διοργάνωση του Theotokos Foundation Regularity Challenge για δέκατη συνεχή χρονιά.

Όπως πέρυσι ,και κάθε χρόνο πριν, μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία SPS Stelios Panayiotou & Sons Ltd.

Το 10ο Theotokos Foundation Regularity Challenge θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Μια εκδήλωση που αποτελεί μέρος του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων PSALTIS AUTOPARTS – ΕΝΕΟS MOTOR OIL για το 2023, που διοργανώνει η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από το Ίδρυμα «Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου» στις 10.00 και θα τελειώσει στο City of Dreams Mediterranean στις 13.00. Το γεύμα θα παρατεθεί στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου στις 13.30. Θα μεταδοθεί και θα προβληθεί από τους περισσότερους κυπριακούς τηλεοπτικούς σταθμούς και τοπικά ΜΜΕ. Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ θα διαθέσει το σύνολο των καθαρών εσόδων του αγώνα, προς ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος/Αμέρικος Αργυρίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 7000 9000, 99252626 ή μέσω email: likokclub@cytanet.com.cy.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση