ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις 5 Μαΐου η πιο «καυτή» έκδοση της Ferrari 812

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι το όνομα για αυτή την ακόμα πιο δυνατή εκδοχή της 812 Superfast

Την πρώτη ένδειξη ότι η Ferrari κάτι ετοιμάζει, την είχαμε τον Ιούνιο του 2020, όταν στην πίστα του Fiorano εθεάθη ένα καμουφλαρισμένο μαύρο αυτοκίνητο δοκιμών.

Η ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων, προκύπτει από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ένα Ferrari chat. Εκεί αναφέρθηκε σε κάποια στιγμή πως η Ferrari θα αποκαλύψει επίσημα τη νέα αυτή έκδοση στις 5 Μαΐου, όχι από κάποιον τυχαίο, αλλά από τον ιστορικό της εταιρείας Marcel Massini. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως η Ferrari έχει προγραμματίσει να δείξει το νέο της μοντέλο σε επίλεκτους πελάτες στις 21 Απριλίου, ενώ τα αποκαλυπτήρια για το ευρύ κοινό είναι αυτά που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Μαΐου.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι το όνομα για αυτή την ακόμα πιο δυνατή εκδοχή της 812 Superfast. Φήμες κάνουν λόγο για επανεμφάνιση του θρυλικού αρκτικόλεξου GTO, που ως λογότυπο θα υπάρχε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Η προοπτική αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες πρέπει να πούμε μια και η συγκεκριμένη εκδοχή της 812, είναι πολύ πιθανό να είναι και η τελευταία με τον ατμοσφαιρικό V12 τοποθετημένο μπροστά. Δεν αποκλείεται επίσης και το «Daytona», ενώ πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ονομασία της έκδοσης να παραπέμπει σε κάποια πίστα αγώνων, όπως η Imola. Η πιο απλή περίπτωση, θα είναι πάντως το να έχει η 812 τα αρχικά VS δίπλα στον αριθμό που αποτελεί το όνομά της, κάτι το οποίο θα παραπέμπει στην υπογράμμιση της ειδικής έκδοσης (Versione Speciale).

Πηγή: newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση