ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προβληματισμός για τη νέα Ferrari των Λεκλέρ και Φέτελ

Προβληματισμός για τη νέα Ferrari των Λεκλέρ και Φέτελ

Κινδυνεύει να κάνει η Ferrari κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του 2020 και να χάσει από νωρίς το τρένο του τίτλου, όπως είχε συμβεί το 2019; Ακόμη είναι εξαιρετικά νωρίς για οποιουδήποτε είδους πρόβλεψη, ωστόσο μία δήλωση του Ιταλού δημοσιογράφου Λέο Τουρίνι δεν σκορπά σίγουρα αισιοδοξία στους φίλους της Scuderia. Ο συνήθως καλά πληροφορημένος Τουρίνι προκάλεσε αναταραχή την ίδια στιγμή, που στο Μαρανέλο βρίσκονται στο τελικό στάδιο εξέλιξης του νέου μονοθεσίου του Λεκλέρ και του Φέτελ με τον κωδικό Progetto 671.

Τώρα αποκάλυψε ο Ιταλός ρεπόρτερ ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες από τη συγκεκριμένη φάση εξέλιξης του κόκκινου αυτοκινήτου, γράφοντας τα εξής: «Εχω την εντύπωση, ότι οι πρώτες ενδείξεις από την αεροδυναμική σήραγγα και τον προσομειωτή δεν εντυπωσίασαν τους μηχανικούς». Ο Τουρίνι προσπάθησε να το σώσει συμπληρώνοντας ότι «ωστόσο έχουν ακόμη χρόνο».

Μένει ο Φέτελ και μετά το 2020 στη Ferrari;

Οι αποκαλύψεις του γνώστη των παρασκηνίων της Scuderia «κουμπώνουν» πάντως απόλυτα με τις εκτιμήσεις του Χέλμουτ Μάρκο στο γερμανικό περιοδικό AUTO BILD MOTORSPORT. Ο Αυστριακός σύμβουλος μηχανοκίνητων αθλημάτων της Red Bull είχε κάνει την εκτίμηση, ότι η Ferrari δεν περιλαμβάνεται στα φαβορί για το 2020 μετά τις μέτριες επιδόσεις της στους τελευταίους αγώνες της προηγούμενης σεζόν.

Πάντως ο Τουρίνι δεν περιορίστηκε μόνον στις αποκαλύψεις γύρω από το νέο μονοθέσιο της Ferrari, αλλά αιφνιδίασε με τις δηλώσεις του και για τον Φέτελ. Ο Ιταλός ανέφερε για τον Σεμπ ότι «δεν είμαι σίγουρος, ότι θα είναι το 2020 η τελευταία του χρονιά στα κόκκινα. Ιδιαίτερα μετά την ανανέωση του Φερστάπεν με τη Red Bull». Σύμφωνα μάλιστα με τον ρεπόρτερ, «ο Φέτελ δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, επειδή απλά δεν τα διαβάζει».

Πηγή: gazzetta.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X