ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμένει πρώτος ο Τζιωρτζής παρά τα μηχανικά προβλήματα στη Γερμανία

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στην κατηγορία EURO NASCAR 2, με το τέλος της κανονικής διάρκειας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR, παραμένει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας στη Γερμανία το Σαββατοκύριακο 23&24 Σεπτεμβρίου δεν εξελίχθηκε ιδανικά, λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Με δυο κούρσες από τις δέκα της κανονικής διάρκειας να διαγράφονται, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, με 292 βαθμούς, προηγείται του Ιταλού Α. Naska και του Γάλλου P. Jouffreau με διαφορά τριών και δύο βαθμών αντίστοιχα, πριν από τον τελικό του Βελγίου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-15 Οκτωβρίου.

Στον τελικό οι βαθμοί μετρούν διπλά, με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή να πρέπει να τερματίσει μπροστά από τους δυο ανταγωνιστές του προκειμένου να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

«Τουλάχιστον είναι θετικό ότι, παρά τα προβλήματα στη Γερμανία, παραμένω πρώτος και θα διεκδικήσω τον τίτλο στον τελικό. Σε τρεις εβδομάδες μέχρι τον αγώνα θα δουλέψουμε μαζί με την ομάδα μου για να είμαστε πανέτοιμοι» σημειώνει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

To χρονικό της γκαντεμιάς: Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία, καθώς στα δοκιμαστικά διεκδικούσε τον πρώτο ή τον δεύτερο καλύτερο χρόνο. Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά για τη EURO NASCAR PRO όμως έσπασε η μηχανή (απώλεια δύο κυλίνδρων), με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει μόνο δύο γύρους και το χειρότερο να μην μπορέσει να τρέξει στα χρονομετρημένα προκριματικά για τον αγώνα της EURO NASCAR 2.

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση