ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Roberto Mancini «παίζει μπάλα» με το νέο 500Χ Sport

Το Fiat 500X Sport αποτελεί το νεότερο μοντέλο της σειράς 500

O προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Roberto Mancini, συνάντησε το νέο Fiat 500Χ Sport.

Η παρουσίαση και παράδοση του Fiat 500Χ Sport στον Roberto Mancini, πρώην επιθετικό και νυν προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιταλίας, έγινε στο προπονητικό κέντρο της FIGC, (Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) στη Φλωρεντία. Εκεί η Fiat έκανε σαφή σύνδεση του χαρακτήρα του 500Χ Sport με τις αξίες των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, όπως είναι η δύναμη, η ακρίβεια και η ευελιξία.

Ο Roberto Mancini «έπαιξε μπάλα» εκτός έδρας με το 500Χ Sport συναντώντας το στο συγκρότημα του Mirafiori στο Τορίνο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή EMEA, κ. Luca Napolitano. Ο δημιουργικός τρόπος παιξίματος του Mancini και η ικανότητα του να ντριπλάρει τους αντιπάλους του ήρθαν αντιμέτωπα με την ακρίβεια και την κατευθυντικότητα που προσφέρει η ανάρτηση, αλλά και τα σπορ ελαστικά των 19” του νέου 500Χ Sport.

Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 1964, ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας έχει πραγματοποιήσει μία αξιοζήλευτη καριέρα ως ποδοσφαιριστής κατακτώντας σειρά τροπαίων σε τοπικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Η ηγετική του φυσιογνωμία ως παίκτης αποτέλεσε χρήσιμο προσόν για την προπονητική του καριέρα που ξεκίνησε το 2001. Από το 2018 ο Roberto Mancini ανέλαβε την Εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Το Fiat 500X Sport αποτελεί το νεότερο μοντέλο της σειράς 500. Οι αλλαγές στην εμφάνιση και κυρίως στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης σε σχέση με το 500Χ, προσδίδουν στην έκδοση Sport (όπως λέει και το όνομά της) περισσότερο sportive χαρακτηριστικά στην οδική συμπεριφορά. Η έκδοση 500Χ Sport θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά τον προσεχή Νοέμβριο.

newsauto.gr

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X