ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Λεκλέρ προβληματίζεται με τη Ferrari του

Οι μηχανικοί της Ferrari θα πρέπει να δουλέψουν αρκετά

Η Formula 1 βρίσκεται στην πίστα του Σίλβερστον για το αντίστοιχο Γκραν Πρι και οι δύο Ferrari συνεχίζουν να μην έχουν τις επιδόσεις που θα ήθελαν. Η ομάδα φέτος δεν έχει βλέψεις για πολλές διακρίσεις, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με το αυτοκίνητο, ο Σαρλ Λεκλέρ όμως δεν τα βάζει κάτω ποτέ. Λέει ότι θα πρέπει να δουλέψουν πολύ προκειμένου την Κυριακή να έχουν έναν ικανοποιητικό ρυθμό στον αγώνα και έτσι όπως παρουσιάζει τα πράγματα με το αυτοκίνητο, μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολλά στις κατατακτήριες δοκιμές.

«Είναι πολύ δύσκολο να μην κάνεις λάθος κάπου»

«Πρέπει να δουλέψουμε. Κυρίως στο ρυθμό αγώνα μας. Η ισορροπία του αυτοκινήτου δεν είναι καλή, είναι πολύ δύσκολο να το οδηγείς και πάρα πολύ δύσκολο να μην κάνεις λάθος σε κάποιο σημείο. Σίγουρα θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Θα είναι μια τεράστια πρόκληση να κάνουμε τόσους γύρους στον αγώνα με αυτή την ισορροπία στο αυτοκίνητο». Στη συνέχεια ο Μονεγάσκος οδηγός μίλησε για τα αεροδυναμικά updates που έκανε η ομάδα.

«Δεν ήταν τόσο άσχημα τελικά. Απλώς στο ρυθμό αγώνα μας υστερούμε περισσότερο. Πρέπει να δουλέψουμε και με αυτά, όμως στις κατατακτήριες δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από αυτά που περίμενα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό είναι καλό. Καταφέραμε να τα πάμε καλά για τη διαδικασία των κατατακτήριων αλλά όχι στον αγώνα. Πρέπει απλά να αναλύσουμε τα δεδομένα και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Και θα ξεκινήσουμε από τώρα, για τον αυριανό αγώνα» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.com.cy για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ...
 |  AUTO