ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Autobest γιόρτασε την 22η έκδοση των Gala Awards στο Ρότερνταμ

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η 22η έκδοση των AUTOBEST Gala Awards έγινε φέτος σε μια ιστορική τοποθεσία στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Στον καθεδρικό ναό του Αγίου Λαυρεντίου, το «Grote of Sint-Laurenskerk» που χτίστηκε μεταξύ του 1449 και 1525 και αποτελεί το πρώτο πέτρινο κτίριο της πόλης αλλά και το μοναδικό κτήριο που υπάρχει ακόμη από τη μεσαιωνική πόλη του Ρότερνταμ. Πρόκειται για ένα μεσαιωνικό καθεδρικό ναό που άντεξε το πέρασμα του χρόνου, στο κέντρο της πόλης του Ρότερνταμ για εκατοντάδες χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του φετινού Gala, παρευρέθηκαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσα τους μια από τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, οι οποίοι απόλαυσαν ένα θεαματικό και εμπνευσμένο ρεσιτάλ οργάνου εκκλησίας, το οποίο έπαιξε ο ταλαντούχος Hayo Boerema. Ο συνθέτης του οργάνου Marcussen στην εκκλησία St Laurence στο Ρότερνταμ έπαιξε υπέροχα μουσικά κομμάτια που αντηχούσαν μέσα στους τοίχους του ιστορικού ναού από τις συνολικά 7600 «σωλήνες» του εντυπωσιακού οργάνου.

autobest gala 2023 petros soutzis vice president and founding member

Ο Dan Vardie, Ιδρυτής και Πρόεδρος του AUTOBEST δήλωσε: «Φέτος επιλέξαμε το Grote of Sint-Laurenskerk, ίσως το πιο σημαντικό σύμβολο της πόλης του Ρότερνταμ, ως τον χώρο για το AUTOBEST Gala. Αυτή είναι μια πρωτιά για το AUTOBEST, γιατί στα 22 χρόνια ιστορίας μας δεν διοργανώσαμε ποτέ το AUTOBEST Gala σε εκκλησία! Μια μοναδική ατμόσφαιρα σε συνεργασία με τον ταλαντούχο Hayo Boerema, οποίος ετοίμασε ένα playlist που σχετίζεται με την κινητικότητα και με κομμάτια μουσικής που παίζονται κατά τη διάρκεια σύγχρονης ζωντανής συναυλίας οργάνου εκκλησίας.»

autobest gala 2023 petros soutzis vice president and founding member

Λαμβάνοντας την υπέρτατη ευρωπαϊκή διάκριση, «Best Buy Car of Europe», για το Renault Austral, ο Bruno Vanel – Αντιπρόεδρος τμήματος Renault Brand Product Performance δήλωσε: «Εκ μέρους του Fabrice Cambolive, του Διευθύνοντος Συμβούλου της μάρκας Renault, είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για όλους μας η απονομή αυτού του πολύ διάσημο τρόπαιου. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι καθώς ο AUTOBEST ανταμείβει όχι μόνο το καλύτερο αυτοκίνητο αλλά και την καλύτερη τεχνολογία, ασφάλεια αλλά και το χαμηλό κόστος χρήσης. Το θεωρούμε ως βραβείο για όλους τους ανθρώπους της Renault που αφιέρωσαν τα πάντα για να φέρουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα».

autobest gala 2023 petros soutzis vice president and founding member

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η εισαγωγή μιας νέας θρυλικής προσωπικότητας στο AUTOBEST Hall of Fame: του κ. Louis Schweitzer. Ο πρώην Πρόεδρος της Renault ήταν υπεύθυνος τόσο για την εξαγορά της Dacia όσο και για την ένωση με τη Nissan-Mitsubishi. Ο ίδιος ο Schweitzer δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που εντάσσομαι σε αυτό το Hall of Fame και είμαι πολύ ευγνώμων προς στον Dan και την κριτική επιτροπή που θεώρησαν ότι το άξιζα. Είμαι πολύ χαρούμενος που απόψε με τιμούν ταυτόχρονα με την Dacia, ενώ τιμάται και ταυτόχρονα η Renault, αλλά και την ίδια στιγμή που πρώην μέλη της Renault έχουν λάβει βραβεία».

Το βραβείο COMPANYBEST 2023 απονεμήθηκε στην Dacia από τον επίτιμο Πρόεδρο του Autobest Ilia Seliktar και τον Αντιπρόεδρο Πέτρο Σουτζιή. Το βραβείο παρέλαβε ο Xavier Martinet, Dacia, Marketing, Sales & Operations,ο οποίος δήλωσε: «Απόψε παραλαμβάνω ένα βραβείο στην παρουσία του κ. Louis Schweitzer. Του ανθρώπου που είχε το όραμα να αγοράσει τη μάρκα Dacia πριν από 24 χρόνια. Η εταιρεία συνέχισε να εργάζεται πάνω στη μάρκα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της. Ευχαριστούμε πολύ για αυτό το βραβείο εκ μέρους όλων. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό!» Ο Denis Le Vot, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dacia Brand έστειλε επίσης το δικό του μήνυμα με βίντεο σχετικά με το βραβείο COMPANYBEST 2023.

Το βραβείο ECOBEST 2023 απονεμήθηκε στο Hyundai Ioniq 6 και παρέλαβε ο J.P. Lee, Πρόεδρος της Hyundai Motor Ολλανδίας, εκφράζοντας την περηφάνια του για τον τίτλο αυτό. Επίσης, ο Michael Cole, Πρόεδρος και CEO της Hyundai Motor έστειλε το δικό του μήνυμα με βίντεο σχετικά με το βραβείο ECOBEST 2023.

autobest gala 2023 petros soutzis vice president and founding member

Το βραβείο MANBEST 2023 Hall of Fame απονεμήθηκε στον Artur Martins, Global Brand & CX Division, CBO και CXO της Kia. «Με μεγάλη υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη, αποδέχομαι το βραβείο MANBEST Hall of Fame, μια διάκριση που κατέχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση για μένα. Η αναγνώριση που τυγχάνω με αυτόν τον τρόπο μετά από 25 χρόνια αφοσίωσης στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι μια ταπεινή εμπειρία». Δήλωσε ο Martins.

O Jean-Pierre Ploué, Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Stellantis παρέλαβε το βραβείο DESIGNBEST 2023 Hall of Fame, ο οποίος και ευχαρίστησε την κριτική επιτροπή AUTOBEST για αυτό το βραβείο.Επίσης, ο Arnaud Belloni, Global Chief Marketing Officer Renault παρέλαβε το βραβείο SMARTBEST 2023 για το σύστημα Android Automotive OS με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google του Renault Austral. Το βραβείο SAFETYBEST 2023 απονεμήθηκε στο σύστημα Lidar της Valeo και παρέλαβε ο CTO της LiDAR, Clément Nouvel.

Τέλος, το βραβείο SPORTBEST 2023 απονεμήθηκε στην Jutta Kleinschmidt η οποία δήλώσε: «Νιώθω μεγάλη τιμή που έλαβα σήμερα το βραβείο σας για την καριέρα μου ως αθλήτρια. Αυτό το βραβείο είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα επειδή γνωρίζω ότι η κριτική επιτροπή είναι η μεγαλύτερη κριτική επιτροπή του ειδικού Τύπου στην Ευρώπη και ότι η ισότητα των φύλων και οι επιδόσεις είναι σημαντικές»

Σχετικά με τον οργανισμό AUTOBEST: Ο οργανισμός AUTOBEST δημιουργήθηκε το 2001 με την επαναστατική ιδέα της επιλογής του «Best Buy Car» που διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο AUTOBEST είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αυτοκινήτου στην Ευρώπη, με κορυφαίους δημοσιογράφους που εκπροσωπούν 32 χώρες, ,μεταξύ των οποίων και η Κύπρος με το δημοσιογράφο Πέτρο Σουτζιή.

Για να γίνει στεφθεί ένα αυτοκίνητο ως νικητής πρέπει να αντιπροσωπεύει την καλύτερη προσφορά για τους περισσότερους Ευρωπαίους πελάτες. Η τιμή, το δίκτυο εξυπηρέτησης, η διανομή ανταλλακτικών και η ευελιξία είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια στη διαδικασία ψηφοφορίας. Ο σχεδιασμός και οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται και αυτά ως πολύ σημαντικά κριτήρια. Το AUTOBEST χρησιμοποιεί ένα διαφανές σύστημα ψηφοφορίας, με έναν περίπλοκο πίνακα 13 κριτηρίων για να αποφασίσει τον νικητή.

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X