ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο σπορ μοντέλο από τη Maserati

Η ιταλική φίρμα επιβεβαίωσε απλά ότι το πρωτότυπο όχημα είναι εφοδιασμένο με ένα νέας γενιάς μοτέρ

Η Maserati ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει μετά από πολλά χρόνια ένα νέο sportscar. Εξού και οι δοκιμές εξέλιξης ενός βαριά καμουφλαρισμένου μοντέλου στα πέριξ της Μόντενα.

Χωρίς να ανακοινώσει κάποια επιπλέον στοιχεία, η ιταλική φίρμα επιβεβαίωσε απλά ότι το πρωτότυπο όχημα είναι εφοδιασμένο με ένα νέας γενιάς μοτέρ, το οποίο έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί από την ίδια. Παράλληλα, ο συγκεκριμένος κινητήρας θα αποτελέσει το πρώτο από μία σειρά συνόλων που θα τοποθετηθούν σε αρκετά μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας. Σε ότι αφορά το πρωτότυπο, δείχνει να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την Alfa Romeo 4C, ενώ μέλη της ομάδας εξέλιξης αναφέρουν ότι το μενού περιλαμβάνει εξαντλητικές δοκιμές αμέτρητων χιλιομέτρων. Στο τέλος αυτών, θα συγκεντρωθούν όλα τα δεδομένα με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε επόμενα μοντέλα δοκιμών.

Το πρώτο εξ αυτών πιθανότατα να είναι το πολυαναμενόμενο κουπέ που θα βασίζεται στην Alfieri και αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάϊο του 2020. Εκτός του θερμικού συνόλου, η νέα Maserati με το αλουμινένιο πλαίσιο θα διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ με γρήγορης φόρτισης μπαταρία, που θα προσφέρει αυξημένη αυτονομία, ενώ δεν θα λείπουν τα διαφορετικά προγράμματα οδήγησης. Αργότερα, μπορεί να λανσαριστεί και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με τρεις ηλεκτροκινητήρες, τεχνολογία 800V και τετρακίνηση.

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Auto  |  Maserati

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Με 260 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

Με 260 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

Η Toyota είναι πανέτοιμη να αντισταθμίσει την λαίλαπα της ηλεκτροδότησης που έχει κυριεύσει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ...
 |  AUTO