ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Μεγαλύτερο μεταξόνιο για την Bentley Bentayga

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

H Bentley παρουσίασε την έκδοση της Bentayga με μακρύτερο μεταξόνιο για ακόμα περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών! Η νέα Bentayga Extended Wheelbase είναι μια υπερυψωμένη λιμουζίνα που δέχθηκε μια αύξηση 180 χλστ., καθώς το μεταξόνιο της, από τα 2.995 χλστ. έφτασε στα 3.175 χλστ.

H δημιουργία της νέας Bentayga με το μακρύτερο μεταξόνιο καλύπτει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Mulsanne από τη γκάμα της Bentley. Ένα ακόμα καινοτόμο χαρακτηριστικό της νέας Bentayga Extended Wheelbase είναι ότι διαθέτει τα πιο προηγμένα πίσω καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο.

Ο λόγος για τα καθίσματα Bentley Airline Seat με πρωτοποριακό αυτόματο σύστημα ανίχνευσης κλίματος. Τα συγκεκριμένα καθίσματα μπορούν να ανιχνεύσουν τη θερμοκρασία και την υγρασία στο σώμα των επιβατών και να αποφασίσουν εάν θα ενεργοποιήσουν τη θέρμανση ή τον κλιματισμό τους, αλλά και συνδυασμό δυο επιλογών. Παράλληλα τα καθίσματα ενσωματώνουν ειδικούς αισθητήρες για τη μέτρηση της πίεσης σε όλη την επιφάνεια του καθίσματος πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις σε έξι ζώνες πίεσης για την ιδανική στήριξη του σώματος και τη μείωση της κούρασης σε μεγάλα ταξίδια.

Σημειώνεται ακόμα ότι μέσω οθόνης αφής οι πίσω επιβάτες μπορούν να ρυθμίσουν ηλεκτρικά, προς 22 κατευθύνσεις το κάθισμα, ενώ υπάρχει και δυνατότητα ανάκλησης 40 μοιρών. Προφανώς τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί στα ενδότερα είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ ανάμεσα στα πίσω καθίσματα υπάρχει ένα κεντρικό υποβραχιόνιο, το οποίο όταν κλείνει επιτρέπει τη μεταφορά και τρίτου πίσω επιβάτη για μικρές αποστάσεις. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το κεντρικό υποβραχιόνιο, αλλά και αυτά στις πίσω πόρτες, είναι θερμαινόμενα.

Επίσης για πρώτη φορά σε μοντέλο της Bentley συναντάμε δυνατότητα ηλεκτρικού κλεισίματος για τις πίσω πόρτες. Σειρά να μας εντυπωσιάσει έχει το σύστημα κρυφού φωτισμού “Bentley Diamond Illumination” στα πάνελ των θυρών. Το φως ξεπροβάλει μέσα από μικρές διατρήσεις διαμέτρου μόλις 1 χλστ. στα δερμάτινα πάνελ των θυρών. Σύμφωνα με τη Bentley υπάρχουν 12 και 22 Led φώτα σε καθεμία από τις μπροστινές και πίσω πόρτες αντίστοιχα.

Την τροφοδοσία της νέας Bentayga Extended Wheelbase έχει αναλάβει ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ παράγει 550 ίππους και 770 Nm ροπής, επιτρέποντας επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 4,6 δευτ. και τελική ταχύτητα 290 χλμ./ώρα.

Οι τιμές της νέας Bentayga Extended Wheelbase θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες, ενώ οι παραδόσεις της θα ξεκινήσουν αργότερα εντός του 2022.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση