ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Maserati Levante Esteso by Novitec

Aκόμα πιο ακραία την εμφάνισή του sport premium SUV της Maserati.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Novitec ασχολείται με μοντέλο της Maserati- και δη, τη Levane. Αυτή τη φορά όμως, με την έκδοση Esteso (που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει, εκτενής και έχει να κάνει με τις διαστάσεις προφανώς) πάει το θέμα των επεμβάσεων πάνω στο premium sport SUV της Maserati σε άλλο επίπεδο. Κατ’ αρχήν να πούμε πως οι επεμβάσεις της Novitec δεν περιορίζονται σε αυτές που βλέπουμε στο αμάξωμα και τους τροχούς. Η Novitec προτείνει και ένα πακέτο αναβαθμίσεων για την απόδοση του κινητήρα.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τον V8 των 3,8 λίτρων με τα δύο turbo να αποδίδει 624 ίππους και… 820 (!) Nm ροπής, τη στιγμή που τα αντίστοιχα της stock μορφής του αυτοκινήτου είναι 590 ίπποι και 730 Nm. Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, ενώ η εργοστασιακή Levante χρειάζεται μόλις 4,1 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα που φτάνει τα 300 χλμ./ώρα, η Esteso της Novitec προτείνει αντίστοιχα 3,8” και 310 χλμ./ώρα.

Φυσικά το πλέον κραυγαλέο στοιχείο της συγκεκριμένης πρότασης από τη Novitec, είναι η εμφάνιση της Levante Esteso με τις επεκτάσεις των φτερών πάνω από τους τροχούς, που για την περίσταση έχουν πλάτος 10 ίντσες εμπρός- 12 πίσω και διάμετρο 22’, για να φιλοξενήσουν ελαστικά 295/30 εμπρός και 335/25 πίσω. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και ειδική επέμβαση στην ανάρτηση, που περιορίζει την απόσταση από το έδαφος κατά 2,5 εκατοστά, τονίζοντας το ακραιφνώς –όσο γίνεται για τα μέτρα και τα σταθμά των SUV- sport ύφος του αυτοκινήτου.

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Οδηγούμε: Audi S3 Sportback Prototype

Οδηγούμε: Audi S3 Sportback Prototype

Η Audi μόλις αποκάλυψε την τέταρτη γενιά του Α3, όμως εμείς οδηγούμε ήδη το εντελώς νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο «καυτό» ...
 |  AUTO
X