ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάρκο: «Ο Φέτελ έπρεπε να πάρει ένα χρόνο ρεπό από την F1»

Διαβάστε τι δήλωσει

Πολύ συχνά οι δηλώσεις του Χέλμουτ Μάρκο φέρνουν συζητήσεις στο χώρο της Formula 1. Και αυτή τη φορά λοιπόν, πετυχαίνει ακριβώς το ίδιο με όσα είπε για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός αυτή τη στιγμή οδηγεί για την Aston Martin Racing, πρώην Racing Point και προέρχεται από τη... χειρότερη σεζόν της καριέρας του.

Η τελευταία χρονιά στη Ferrari δεν ήταν αντάξια των προηγούμενων που έχει περάσει ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και σίγουρα δεν θα θέλει να φτάσει ξανά σε αντίστοιχο σημείο.

«Έπρεπε να δει τι πραγματικά θέλει»
«Είμαι της άποψης ότι θα έπρεπε να πάρει ένα χρόνο ρεπό, να λείψει λίγο από τη Formula 1. Να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη, να δει τι πραγματικά θέλει. Αν όντως δηλαδή, η Formula 1 είναι αυτό που τον εκφράζει. Πιστεύω ότι πάρα πολλά πράγματα είναι πιθανά στη Formula 1 από το νέο χρόνο που έρχεται.

Αυτή τη στιγμή ο Φέτελ οδηγεί για την Aston Martin, που προφανώς έχει ένα χειρότερο αυτοκίνητο σε σχέση με τη Mercedes. Είναι αρκετά παρόμοια αυτοκίνητα. Και ο αγώνας που πέρασε είναι πολύ μακριά από αυτόν που θα ήθελε για να ανακουφιστεί» είπε ο Χέλμουτ Μάρκο για τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση