ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λιούις Χάμιλτον: «Ακόμη δεν έχω φτάσει στο όριο»

Έχει μπροστά του πολλές ακόμη χρονιές στη Formula 1

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει μπροστά του πολλές ακόμη χρονιές στη Formula 1, στις οποίες θα μπορούσε να διεκδικεί πολύ καλά αποτελέσματα. Ο 35χρονος πιλότος μετά το έβδομο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχει ανέβει στο κορυφαίο σκαλοπάτι, δίπλα στον Μίκαελ Σουμάχερ έχοντας και οι δύο από επτά, ενώ ο ίδιος ο Χάμιλτον λέει ότι στο μέλλον περιμένει ακόμη περισσότερα πράγματα από τον εαυτό του. Φέτος κέρδισε τους 10 από τους 14 αγώνες, μέχρι τώρα και στην Τουρκία όπου η άσφαλτος και η βροχή δημιούργησαν πολλά προβλήματα, κατάφερε να κερδίσει κάνοντας έναν εντυπωσιακό αγώνα.

«Ξέρω να ξεπερνάω τα εμπόδια και να μαθαίνω»

«Αισθάνομαι σαν να ήταν μια από τις καλύτερες φορές μου στην πίστα. Νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος με τον καιρό. Αυτό ίσως δεν θέλει να το ακούσει ο κόσμος. Σίγουρα θα βρω εμπόδια και δυσκολίες μπροστά μου. Αλλά αυτό είναι ΟΚ. Ίσως παραπατήσω σε κάποιο από τα εμπόδια. Όμως κι αυτό είναι ΟΚ. Όλα αυτά είναι μέρη της διαδικασίας της βελτίωσης και τα δέχομαι απόλυτα.

Τώρα όμως ξέρω καλύτερα το πως πρέπει να περιπλανηθώ ανάμεσα στα εμπόδια, πως θα τα ξεπεράσω γρήγορα και πως θα μάθω από αυτά. Δεν θα βάλω σε άμεσο στόχο έναν όγδοο τίτλο. Τώρα το σημαντικό για εμένα είναι να ζήσω το παρόν, να σκεφτώ τι έμαθα φέτος. Θα προσπαθήσω να το εκτιμήσω όσο μπορώ περισσότερο. Από το νέο χρόνο τότε θα δω τι άλλο έχω μπροστά μου, τι μένει να κάνω, πως θα μπορέσω να γίνω καλύτερος και τι θα μπορέσω να κάνω στον κόσμο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θέλω να μείνω εδώ, αισθάνομαι ότι δεν έχω φτάσει ακόμη στο όριό μου και έχω πράγματα να κάνω» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση