ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρδισε Corvette στη λοταρία και δεν μπορεί να την παραλάβει

Ο λόγος έγκειται στην καθυστέρηση της παραγωγής νέων μοντέλων

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ένας άντρας από την Πολιτεία Τζώρτζια των ΉΠΑ, καθώς είχε όλη την τύχη με το μέρος του. Γρήγορα, ωστόσο, αυτή «γύρισε» μ’ αποτέλεσμα να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Όλα άρχισαν όταν ο Dennis Kahler αγόρασε μία κάρτα τύπου “ξυστό”, η οποία… κλήρωνε μία Chevrolet Corvette Stingray αξίας 107.000 δολαρίων (88.00 ευρώ) και ένα χρηματικό ποσό των 205.900 ευρώ (250.00 δολάρια).

Έκπληκτος και πανευτυχής ο τυχερός άνδρας διαπίστωσε πως ήταν ο νέος ιδιοκτήτης του εντυπωσιακού αυτοκινήτου, ενώ «τσέπωσε» και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Και αν το τελευταίο κατέστη εφικτό, η Corvette… αγνοείται. Διότι, όπως ενημερώθηκε από επίσημα χείλη, οι άνθρωποι της εταιρείας δεν έχουν καταφέρει να βρουν ένα αντίτυπο του μοντέλου, καθώς έχει γίνει Sold out.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες των ανθρώπων της Chevrolet, το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί. Ο λόγος έγκειται στην καθυστέρηση της παραγωγής νέων μοντέλων λόγω -αρχικά- της απεργιακής κινητοποίησης στα εργοστάσια της GM το 2019, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πανδημία του κορωνοϊού.

Σημειώνεται πως μετά τη… ανάδειξή του σε μεγάλο τυχερό ο Kahler είχε ζητήσει μια Chevrolet Corvette Stingray, σε χρώμα Rapid Blue, η οποία κοστίζει 80.465 δολάρια. Πηγή τροφοδότησης συνιστά ένας V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 490 ps (6.400 σ.α.λ.) και 630 Nm ροπής.

Για κακή του τύχη, ωστόσο, δεν φαίνεται να την παραλαμβάνει σύντομα.

Πηγή: newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση