ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και φέτος ο τίτλος «Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς» στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Την ύψιστη διάκριση στην ετήσια απονομή των Sports Marketing Awards καθώς και άλλα βραβεία απέσπασε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Motorsport Greece για το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2022. Με αθλητικούς όρους, το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις πέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο «Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς» κατακτώντας τον για δεύτερη συνεχή χρονιά στα καθιερωμένα πλέον βραβεία Sports Marketing, που διοργανώνει η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias.

Η διοργάνωση του 2022, με highlight την υπερειδική διαδρομή του αγώνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και τρεις ημέρες με τους αστέρες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA να «μάχονται» στα ελληνικά βουνά, απέσπασε τη μέγιστη διάκριση στα Sports Marketing Awards, ακριβώς όπως και έναν χρόνο νωρίτερα.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική κορυφαία διάκριση του αγώνα, ο οποίος αυτήν την χρονιά ξεχώρισε και σε ένα νέο πεδίο. Ο λόγος για τα Green Brand Awards, που προσανατολίζονται στην πράσινη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική προστασία. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την αναγνώριση σημαντικών επιτευγμάτων, με το EKO Ράλι Ακρόπολις -που το περασμένο φθινόπωρο απέσπασε από τη FIA την ανώτατη περιβαλλοντική πιστοποίηση Τριών Αστέρων- να «φεύγει» από τη σχετική εκδήλωση με το «Χρυσό» στην κατηγορία Green Sports, ως διεθνές παράδειγμα περιβαλλοντικά βιώσιμου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνολικά… στην τροπαιοθήκη του αγώνα προστέθηκαν ακόμα δύο βραβεία, το «Χρυσό» ως η καλύτερη διοργάνωση Motorsports, καθώς και το «Ασημένιο» στην κατηγορία Καλύτερο Αθλητικό Περιεχόμενο, για τη σειρά podcast «Ιστορίες Ράλι Ακρόπολις by Betsson», που φιλοξενήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην πλατφόρμα pod.gr.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X