ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Nissan και ο υπερήρωας Flash ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της τεχνολογίας e-POWER

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η τεχνολογία e-POWER αντιπροσωπεύει την τέλεια εναλλακτική λύση για τη μετάβαση σε ένα 100% ηλεκτρικό όχημα.

O λόγος είναι απλός. Η καινοτόμα τεχνολογία της Nissan προσφέρει την απόλαυση της 100% ηλεκτρικής οδήγησης, με μεγαλύτερο έλεγχο, σταθερότητα και ησυχία, αλλά χωρίς τα όρια αυτονομίας που χαρακτηρίζουν τα ηλεκτρικά οχήματα. Η Ιαπωνική μάρκα, για να βεβαιωθεί πως ακόμη περισσότερος κόσμος θα γνωρίσει την επαναστατική αυτή τεχνολογία, εντάχθηκε στην επικοινωνιακή καμπάνια της ταινίας «The Flash», που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Το e-POWER φορτίζει με βενζίνη και κινείται με ρεύμα, και αυτό παρέχει απεριόριστη αυτονομία στον οδηγό. Επιπλέον, παρέχει άφθονη ισχύ με άμεση και γραμμική επιτάχυνση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

Εάν ο Flash έπρεπε να οδηγήσει ένα όχημα, αυτό θα ήταν ένα Nissan Qashqai ή X-Trail με τεχνολογία e-POWER. Όπως o υπερήρωας Flash είναι μοναδικός στον τρόπο μετακίνησης του, το ίδιο μοναδική είναι και η τεχνολογία e-POWER της Nissan.

Η NISSAN E-POWER TECHNOLOGY - THE FLASH char pilakoutas nissan cyprus

Ήδη η τεχνολογία E-POWER της Nissan γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα σε Ισπανία και Πορτογαλία, που αποτελούν χώρες στις οποίες η μάρκα ηγείται της ηλεκτροκίνησης. Πλέον κάθε ένα στα τρία Nissan Qashqai και X-Trail που πωλούνται στην Ισπανία φέρουν τεχνολογία e-POWER.

NISSAN Qashqai e-POWER char pilakoutas nissan cyprus

Το Nissan Qashqai είναι το μοντέλο που ουσιαστικά εφηύρε την κατηγορία των Crossovers. Βρίσκεται ήδη στην τρίτη του γενιά με αεροδυναμικό αμάξωμα και τολμηρή σχεδίαση. Από την πλευρά του, το Nissan X-Trail είναι ένα Crossover ιδανικό για οικογενειακές περιπέτειες. Με στιβαρή και εκλεπτυσμένη σχεδίαση, χώρο για έως και 7 θέσεις, το X-Trail διαθέτει και το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE για εκτός δρόμου αποδράσεις.

Nissan X-Trail suv e power nissan cyprus char pilakoutas autokinito.com.cy

Τα Nissan Qashqai και X-Trail με τεχνολογία e-POWER μπορείτε να δείτε στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση