ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Huracan «έσπασε» τα ταμεία της Lamborghini!

Το πιο... προσιτό μοντέλο

H Gallardo έμεινε στην ιστορία της Lamborghini ως το πιο επιτυχημένο από πλευράς πωλήσεων μοντέλο, πλέον όμως δεν έχει αυτόν τον τίτλο. Η Huracan την «έσβησε» και μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις της προκατόχου της στο μισό χρονικό διάστημα. Η Gallardo, πούλησε 14.022 μονάδες σε δέκα χρόνια (2003-2013) και η Huracan πέτυχε ακριβώς το ίδιο νούμερο, στα πέντε χρόνια!

Εκτός από τις πολύ καλές πωλήσεις της Huracan, η Lamborghini ανακοίνωσε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων εξαμήνου με 4.553 αυτοκίνητα μέχρι τον Ιούλιο, το καλύτερο αποτέλεσμα που είχε ποτέ! 1.211 μονάδες πούλησε η Huracan, 649 η ακριβότερη και κορυφαία Aventador, ενώ οι υπόλοιπες μονάδες ανήκουν στην Urus, το νέο Super SUV της μάρκας που αναμένεται να απογειώσει τα κέρδη της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με το 2018, η αύξηση πωλήσεων για το αντίστοιχο διάστημα του 2019, είναι στο 96%! Η γκρι Lamborghini Huracan Evo που έγινε η μονάδα η οποία ξεπερνά τις πωλήσεις της Gallardo και ξεκινά να μετρά νέο ρεκόρ για την εταιρεία, προορίζεται για έναν πελάτη στη Νότια Κορέα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Πρώτη δοκιμή: Fiat 500 Hybrid

Πρώτη δοκιμή: Fiat 500 Hybrid

Το αποτέλεσμα, είναι οι μειωμένοι ρύποι (δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας) αλλά και η χαμηλή κατανάλωση.
 |  AUTO
X