ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ferrari προσπαθεί να πείσει τον Λεκλέρ να μείνει στο Μαρανέλο

Πλησιάζει πιθανή αλλαγή δεδομένων στη Scuderia Ferrari

Οι οδηγοί της ιταλικής ομάδας το 2024 θα διανύσουν τον τελευταίο χρόνο στο συμβόλαιό τους. Αμφότεροι οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ έχουν δηλώσει πως θέλουν να παραμείνουν κάτοικοι του Μαρανέλο, ωστόσο δεν έχουν κάνει ουσιαστικές συνομιλίες για νέο συμβόλαιο.

Η παραμονή τους βέβαια δεν είναι σίγουρη. Στη Ferrari θέλουν όσο τίποτα να παραμείνει στην ομάδα ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο Μονεγάσκος υπέγραψε το 2019 το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο στην ιστορία της Scuderia, με το όνειρο να γίνει πρωταθλητής με την ιταλική ομάδα. Ωστόσο αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί και η κακή φόρμα της Ferrari του έχει δημιουργήσει αμφιβολίες για το μέλλον.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, έχει κάνει έντονα παράπονα προς την ομάδα του σχετικά με την πτώση στην απόδοσή της τους τελευταίους 18 μήνες. Ο στόχος του είναι να γίνει πρωταθλητής και το δείγμα που λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνο αμφιβολίες του έχει δημιουργήσει.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Λεκλέρ πιστεύει πως έχει όλα όσα απαιτούνται ώστε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Επιπλέον, αναφέρεται πως το 2024 είναι η χρονιά της αλήθειας για τον Φρεντ Βασέρ στο ρόλο του διευθυντή της Ferrari. Πρώτο του μέλημα είναι να πείσει τον Λεκλέρ να παραμείνει στο ιταλικό στρατόπεδο. Εάν η Ferrari χάσει τον Μονεγάσκο από τα χέρια της, θα είναι μια μεγάλη ήττα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι κρίσιμοι για τους ανθρώπους του Μαρανέλο, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση