ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Volkswagen έφτασε τις 250.000 ηλεκτρικές πωλήσεις

Δυναμικά συνεχίζει η γερμανική μάρκα στις κατηγορίες των ηλεκτρικών και των υβριδικών μοντέλων

24sports team

info@24sports.com.cy

H Volkswagen προετοιμάζεται να μπει σε νέα εποχή. Η γκάμα μοντέλων ID είναι προ των πυλών και θα δώσουν περισσότερη έμφαση από ποτέ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ωστόσο, οι εκδόσεις των up!, Golf και Passat, είτε μιλάμε για αμιγώς ηλεκτροκίνητα, είτε για Plug-In Hybrid, δεν τα έχουν πάει καθόλου άσχημα στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, κατάφεραν να συμπληρώσουν 250.000 μονάδες σε πωλήσεις, μετρώντας από την εκκίνηση παραγωγής του e-up!.

Υπολογίζουν ότι περίπου οι 130.000 από αυτές, αφορούν αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα και τα υπόλοιπα, αφορούν τις εκδόσεις GTE που συνδυάζουν ηλεκτροκινητήρα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Ο επόμενος στόχος τους είναι να ξαναφτάσουν τις 250.000 μονάδες, σε ένα πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα όμως, που θα τους επιτρέψει να πολλαπλασιάσουν τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Χωρίς αμφιβολία το νέο ID.3 θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό, καθώς φέρνει πολλές νέες τεχνολογίες στα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, με μεγαλύτερη αυτονομία από ποτέ και έναν φουτουριστικό χαρακτήρα που αρέσει στους αγοραστές της κατηγορίας. 

Πηγή: gazzetta.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Φέτελ: «Aπέτυχα»

Φέτελ: «Aπέτυχα»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε απογοητευμένος που δεν κατόρθωσε να πάρει έναν τίτλο με τα χρώματα της Φεράρ
 |  AUTO
X