ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
29° Λευκωσία,
20 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

H εκπληκτική σχέση αξίας / αγοράς του νέου Dacia Sandero Stepway

Βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

H νέα γενιά του Dacia Sandero Stepway βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Πρόκειται για ένα μοντέλο / σταθμός στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αφού έχει την ικανότητα να προσφέρει όλα όσα εκείνα θέλει να έχει στη διάθεση του ο σύγχρονος αγοραστής με χαμηλή τιμή αγοράς.

Συνεπώς, η νέα γενιά του Compact SUV της Dacia συνεχίζει την παράδοση που θέλει την εταιρεία να προσφέρει μοντέλα με μια εκπληκτική σχέση αξίας / αγοράς.

Κλειδί στην επιτυχία του μοντέλου είναι η νέα αρθρωτή πλατφόρμα CMF του Ομίλου της Renault που επιτρέπει σημαντικές βελτιώσεις όπως την αύξηση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος, τη διεύρυνση του πλαισίου κατά 29 mm και κατ’ επέκταση μια καλύτερη συμπεριφορά τους στον δρόμο. Αριθμός που προσφέρει και σημαντικά αυξημένους εσωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, βελτιώσεις υπάρχουν και στην παθητική και ενεργητική ασφάλεια, με την ενσωμάτωση της τελευταίας γενιάς συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS). Επίσης, οι νέες ρυθμίσεις κραδασμών και ελατηρίων επιτρέπουν στο Sandero Stepway να έχει ένα πιο άκαμπτο χαρακτήρα μέσα από τις στροφές με το τιμόνι είναι τώρα 100% ηλεκτρικό.

Το Sandero Stepway προσφέρεται στην Κυπριακή αγορά με τον κινητήρα ενός λίτρου Tce απόδοσης 90 ίππων ο οποίος συμμορφώνεται με τα νέα πρότυπα Euro 6DFull και συνδυάζεται με δύο νέα, ελαφρύτερα κιβώτια ταχυτήτων που ενσωματώνουν τις τελευταίες μηχανικές εξελίξεις. Είτε με ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων είτε με το αυτόματο CVT. Ο νέος κινητήρας και κιβώτια ταχυτήτων σε συνδυασμό με τις αεροδυναμικές βελτιώσεις έχουν σαν αποτέλεσμα τη μείωση στην κατανάλωση καυσίμου κατά τουλάχιστον 6%. Η ηχομόνωση του οχήματος έχει βελτιωθεί αυξάνοντας τις απορροφητικές επιφάνειες στο χώρο του κινητήρα από 12% σε 48%, μειώνοντας την ακουστική διαρροή.

Η βασική έκδοση του Dacia Sandero Stepway προσφέρεται στην ανταγωνιστική τιμή των €14,500 με χειροκίνητο κιβώτιο και €16,900 με αυτόματο κιβώτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αυτό το φθινόπωρο, θα ακολουθήσει και η αλλαγή και για τις υπόλοιπες εκδόσεις, βελτιώνοντας αισθητά την άνεση οδήγησης του ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO