ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γκολ στη Ζωή» με συμπαίκτη τη CiC Mercedes-Benz

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, το φιλανθρωπικό fashion event Kult Together, το οποίο διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Γκολ στη Ζωή», έχοντας ως μεγάλο χορηγό τη CiC Mercedes-Benz.

Με γνώμονα την έμπρακτη ενίσχυση του έργου του οργανισμού και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η CiC Mercedes-Benz συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να γίνει και φέτος πραγματικότητα το fashion event Kult Together.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

Στο πλαίσιο του φετινού event, μοντέλα από Ελλάδα και Κύπρο, ποδοσφαιριστές, αθλητές και γνωστές προσωπικότητες, περπάτησαν στην πασαρέλα με δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας. Στόχος της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στους εξωτερικούς χώρους του νέου Δημαρχείου Λευκωσίας και στις γέφυρες πάνω από τον Αρχαιολογικό Χώρο Παλαιού Δημαρχείου, ήταν να αναδειχθεί η μακραίωνη ιστορία της Κύπρου και η συνύπαρξη του χθες με το σήμερα.

Το «Γκολ στη Ζωή», ένας Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός από Ποδοσφαιριστές, έχει ως κύριο μέλημά του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, αναδεικνύοντας την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου.

Απώτερος στόχος του, είναι η ανακαίνιση της παιδιατρικής πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επιπλέον αναβάθμιση των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών στα παιδιά της Κύπρου. Ως εκ τούτου, όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων της εκδήλωσης θα δοθούν στο «Γκολ στη Ζωή», προς ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

 

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση