ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Formula 1: O Μάζεπιν δεν χάνει τη θέση του στη Haas

Η Haas αποφάσισε να μην απολύσει τον νεαρό Ρώσο

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Haas ότι ο Νικίτα Μάζεπιν θα είναι ο οδηγός της για το 2021, μαζί με τον Μικ Σουμάχερ, ο Ρώσος ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο συζητήθηκε πολύ. Ήταν μάλιστα τόσο απεχθές που αμφισβητήθηκε και η θέση του στην ομάδα. Η Haas μετά από αυτό στην ανακοίνωσή της κατέκρινε το γεγονός και άφησε αιχμές ότι θα εξεταστεί η παραμονή του στο ρόστερ οδηγών τους.

Τελικά, ο Νικίτα Μάζεπιν δεν έχασε τη θέση του και θα βρίσκεται κανονικά στο grid της Formula 1 από τη νέα σεζόν. Το επίμαχο βίντεο έδειχνε τον Μάζεπιν συνοδηγό σε ένα όχημα, να μιλάει με φίλους του και να γυρίζει στα πίσω καθίσματα τεντώνοντας το χέρι του και αγγίζοντας απρεπώς μια γυναίκα στο στήθος της. Όπως είναι φυσικό συζητήθηκε ιδιαίτερα, έγινε αμέσως viral και ο Ρώσος το κατέβασε από το λογαριασμό του.

Φυσικά, ζήτησε συγγνώμη στη συνέχεια, ενώ η κοπέλα τοποθετήθηκε δημόσια και είπε πως είναι χρόνια φίλοι, όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της πλάκας και εκείνη από πλευράς της, το εκλαμβάνει ακριβώς έτσι. Δεν τίθεται ζήτημα οποιουδήποτε είδους παρενόχλησης, δηλαδή. Όλο αυτό βέβαια δεν θα έπρεπε να είχε ανέβει ως βίντεο στο Instagram, ειδικά τη στιγμή που η Formula 1 στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις εκστρατείες κατά του ρατσισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Παρουσίασε δύο πρωτότυπα στο International Defence Exhibition & Conference (IDEX) του 2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 |  AUTO
X