ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φέτελ: «Έμαθα πολλά από τη χειρότερη χρονιά μου»

Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για τον Σεμπάστιαν Φέτελ

Ότι ο Σεμπάσταν Φέτελ θα έφευγε από τη Ferrari το γνωρίζαμε πριν ακόμη ξεκινήσει η φετινή σεζόν. Η συνεργασία τους δεν απέδωσε όπως θα περίμεναν, ενώ ο Γερμανός έμεινε αρκετό καιρό στην αναζήτηση για το τι θα κάνει στο μέλλον, μέχρι να έρθει η πρόταση από τη Racing Point που από το νέο έτος, γίνεται Aston Martin Racing.

Ο Φέτελ μέσα στο 2020 δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Εκτός από την όλη κατάσταση που προφανώς, τον πίεζε, δεν είχε και καλό αυτοκίνητο οπότε δεν μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός. Ο Σαρλ Λεκλέρ, teammate του στη Ferrari, είχε λίγο καλύτερα αποτελέσματα αλλά και πάλι... δεν.

«Εύχομαι να επιστρέψουν εκεί που αξίζουν»

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αλλά νομίζω ότι σε γενικότερη άποψη, δούλεψα περισσότερο και σίγουρα όλο αυτό θα με βοηθήσει σε όλα αυτά που έρχονται στο μέλλον. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτά που ακολουθούν. Προφανώς είμαι στενοχωρημένος που φεύγω από την ομάδα μου αλλά ήταν μια απόφαση που πήρα πολύ καιρό πριν. Ελπίζω, επειδή πραγματικά νοιάζομαι για αυτή την ομάδα, να επιστρέψουν εκεί που αξίζουν.

Να έχουν καλύτερη πρόσφυση, να πάρει ο Σαρλ το αυτοκίνητο που του αξίζει. Για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα γκαράζ, που έχουν τόσο πάθος με το σπορ αυτό. Αλλά για όλα όσα έρχονται για εμένα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι ένα νέο κεφάλαιο φυσικά, μια μεγάλη αρχή. Ο χρόνος θα δείξει. Φέτος μπορεί να μην είχα καλά αποτελέσματα αλλά έμαθα πάρα πολλά πράγματα για εμένα και το μέλλον μου εντός, αλλά και εκτός πίστας».

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Παρουσίασε δύο πρωτότυπα στο International Defence Exhibition & Conference (IDEX) του 2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 |  AUTO
X