ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φερστάπεν: «Ήταν ακόμη καλύτερα απ' ότι περιμέναμε»

Εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του για το γεγονός πως ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν

Ο ακάθεκτος Μαξ Φερστάπεν, κυριάρχησε στο GP του Μπαχρέιν και πήρε τη νίκη στην πρώτο αγώνα της σεζόν, στέλνοντας από νωρίς μήνυμα πως δεν έχει σκοπό να... φρενάρει!

Μετά τον αγώνα, ο Ολλανδός πιλότος εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως ήταν ακόμη καλύτερο του αναμενομένου, ενώ ανέφερε πως αισθάνθηκε απροσδόκητα καλά στο μονοθέσιο της Red Bull, το οποίο και αποθέωσε

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη του: «Απίστευτο. Σήμερα ήταν ακόμα καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Το αυτοκίνητο είχε καλή οδηγικό αίσθηση με κάθε τύπο γόμας. Είχαμε πολύ υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν άκρως απολαυστική η οδήγηση σήμερα, μείναμε μακριά από κάθε είδους μπελά. Είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα της χρονιάς, εννοώ ότι δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Το διασκέδασα πολύ, αισθανόμουν πολύ καλά στο αυτοκίνητο. Είναι πάντα πολύ ιδιαίτερο να έχεις τέτοιες μέρες, διότι δεν έρχονται συχνά και δεν συμβαίνει συνέχεια να είναι όλα τέλεια, και να νιώθεις ένα με το αυτοκίνητο».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Η εκκίνηση ήταν καλή. Φυσικά η πρώτη στροφή είναι μια πολύ κλειστή φουρκέτα, οπότε φυσιολογικά θέλεις να αμυνθείς από την εσωτερική για να είσαι σίγουρος. Και αυτό κάναμε. Και μετά, βασικά, αφοσιωθήκαμε στον δικό μας αγώνα. Προσέξαμε καλά τα ελαστικά μας, που είναι ένα πλεονέκτημα εδώ, κι έκανα τον αγώνα μου. Έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε, για τα ελαστικά, για το πώς συμπεριφέρονται. Θα δούμε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε, ειδικά στην ταχύτητα στον έναν γύρο».

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

«S#!t happens»

«S#!t happens»

Η αντίδραση του Φερστάπεν μετά το GP Αυστραλίας
 |  AUTO