ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φερνάντο Αλόνσο: «Έχω δρόμο βελτίωσης μπροστά μου»

Ικανοποιημένος από την εμφάνισή του στον πρώτο αγώνα της Formula 1 είναι ο Ισπανός

Στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν φέτος, ο Φερνάντο Αλόνσο επέστρεψε στη Formula 1. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τρέχει με την ομάδα της Alpine F1 Team και κατάφερε να μπει στην κορυφαία δεκάδα στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Στον αγώνα, εγκατέλειψε λόγω ενός προβλήματος στο σύστημα πέδησης του μονοθεσίου, όμως μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο αξιολόγησε την αγωνιστική κατάστασή του.

«Η Alpine είναι στην F1 για μεγάλα πράγματα»

«Ήταν ωραία. Είχα μερικές ωραίες μάχες, κάποιες από αυτές τελείωσαν ωραία και κάποιες άλλες όχι, καθώς με προσπέρασαν. Χρειάζεται να αποκτήσω καλύτερη απόδοση, να βρω περισσότερη αυτοπεποίθηση και να πάρω περισσότερα από το αυτοκίνητο που έχω στα χέρια μου.

Δεν ήταν τόσο άσχημα αλλά έχω μπροστά μου αρκετό δρόμο βελτίωσης, από τη δική μου την πλευρά φυσικά. Στα pitstops τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά αλλά η θέση μου στη δεύτερη στάση δεν ήταν σωστή. Αυτά είναι μικρά πραγματάκια που κάνω λάθος, από τα δοκιμαστικά. Ελπίζω από τον δεύτερο αγώνα και μετά να τα πάω καλύτερα».

Στη συνέχεια μίλησε για τις προοπτικές στην Alpine και κατά πόσο θα ευχαριστηθεί την επάνοδό του στη Formula 1. «Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Η Alpine μπήκε στη Formula 1 για μεγάλα πράγματα. Ίσως το 2021 να είναι η συνέχεια του 2020 και να χτίζουμε κάτι περισσότερο για να τα πάμε καλύτερα το 2022. Ελπίζω όμως ότι θα απολαύσετε την επάνοδο αυτή» είπε ο Φερνάντο Αλόνσο.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση