ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφει η Ralliart της Mitsubishi

Η Ralliart επιστρέφει μετά από μια πρόσφατη ανακοίνωση της ιαπωνικής φίρμας

Η Mitsubishi πρόκειται να επαναφέρει το brand που ακούει στο όνομα Ralliart, το οποίο σταμάτησε να υφίσταται το 2010. Μετά από 11 χρόνια παύσης, η ιαπωνική φίρμα αναβιώνει το τμήμα που αναδεικνύει την αγωνιστική πλευρά των μοντέλων της Mitsubishi.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια δημοσιοποίησης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το έτος του 2020 της φίρμας, στις 11 Μαίου 2021, με τη Mitsubishi να αναβιώνει τη Ralliart για την αγορά της Ιαπωνίας.

Η Ralliart είχε αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό τη δεκαετία του 1980, όταν τα υψηλών επιδόσεων και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένων αυτών που συμμετείχαν στο WRC έφεραν τη σφραγίδα του υποbrand της Mitsubishi. Πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή και τη νέα πορεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο θα υπάρχουν προϊόντα και ανταλλακτικά με τη σφραγίδα της Ralliart, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχει ενεργά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Με βάση τις εικόνες που συνόδευαν την οικονομική έκθεση της φίρμας, ίσως το pickup της Mitsubishi Triton (Strada σε άλλες αγορές) είναι το πρώτο που θα δεχτεί την περιποίηση της Ralliart. Βέβαια δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για το επερχόμενο μοντέλο ή το τρέχον.

Όπως όλα δείχνουν, η Mitsubishi έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην περιοχή της Ιαπωνίας μιας και δεν θα εισάγονται νέα μοντέλα στην Ευρώπη. Από την άλλη, δημοσιεύσεις που έγιναν τον Φεβρουάριο δείχνουν ότι υπάρχει μια μικρή σπίθα ελπίδας για τη μάρκα στη Γηραιά Ήπειρο, κάτι που ίσως γίνει μέσω της Renault.

Θα μπορούσε η επιστροφή της Ralliart να βοηθήσει την τρέχουσα κατάσταση της αυτοκινητοβιομηχανίας; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και των petroheads, η επιστροφή του τμήματος μόνο απόλαυση μπορεί να προσφέρει.

Πηγή: newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X