ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επικεφαλής F1: «Ο Χάμιλτον στο ίδιο γκρουπ με Σένα, Σουμάχερ»

Ανεξάρτητα από το αν συμπαθεί κάποιος ή όχι τον Λιούις, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι είναι ένας τρομερός οδηγός

Ανεξάρτητα από το αν συμπαθεί κάποιος ή όχι τον Λιούις Χάμιλτον, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι είναι ένας τρομερός οδηγός. Ο Βρετανός χρησιμοποιεί ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο, ωστόσο δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος που δεν σταματάει να κερδίζει.

Σίγουρα τα κάνει όλα τέλεια, για να καταφέρει τέτοια επιτυχία και φέτος μάλιστα, πήρε και το έβδομο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας του, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της λίστας με τους οδηγούς που έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα, στην ίδια θέση με τον Μίκαελ Σουμάχερ.

«Το εύκολο είναι να πεις ότι οδηγεί το καλύτερο μονοθέσιο»

Ο Ρος Μπράουν, το αφεντικό της Formula 1 αναγνωρίζει ότι ο Λιούις Χάμιλτον είναι ένας τρομερός οδηγός και λέει ότι σίγουρα θα πρέπει να έχει τον τίτλο του οδηγού της χρονιάς. «Θεωρώ ότι οδηγό της χρονιάς θα πρέπει να λέμε τον Λιούις. Έθεσε νέα δεδομένα στον αριθμό των παγκόσμιων πρωταθλημάτων που έχει κατακτήσει. Νομίζω ότι είναι εύκολο να πει κάποιος ότι οδηγεί το καλύτερο αυτοκίνητο.

Είναι ένα εύκολο επιχείρημα αλλά είναι μακριά από την πραγματική αλήθεια. Έχει κερδίσει αγώνες που σίγουρα δεν θα... έπρεπε. Στην Τουρκία για παράδειγμα, στον πιο δύσκολο αγώνα σε όλη τη χρονιά. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, κέρδισε τον αγώνα. Απλώς φροντίζει να επιβεβαιώνει αυτά που ήδη γνωρίζουμε, ότι δηλαδή είναι ένας πραγματικά ξεχωριστός οδηγός. Είναι στο γκρουπ που βρίσκεται ο Σουμάχερ, ο Σένα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» είπε ο Ρος Μπράουν!

Επίσης, μίλησε και για τον Μαξ Φερστάπεν: «Ο Μαξ νομίζω ότι φέτος ωρίμασε αρκετά. Ειδικά αν σκεφτούμε λίγο τον Μαξ που γνωρίζαμε δύο χρόνια πριν, για παράδειγμα. Φέτος ήταν πολύ άτυχος μπορώ να πω» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Παρουσίασε δύο πρωτότυπα στο International Defence Exhibition & Conference (IDEX) του 2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 |  AUTO
X