ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα Renault Clio στη μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αλκυονίδες»

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Κρατικού Λαχείου Κύπρου, η κλήρωση του λαχείου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αλκυονίδες» (με αριθμό άδειας 30/2022) για τον διαγωνισμό με δώρο ένα αυτοκίνητο Renault Clio αξίας €17.500.

Η μεγάλη νικήτρια ήταν η Άντρη Παπαϊωάννου, η οποία κέρδισε το μοναδικό αυτό δώρο με τον τυχερό λαχνό νούμερο 05976. Η εκδήλωση παράδοσης του Renault Clio στη νέα του ιδιοκτήτρια πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Πηλακούτα στον Άγιο Δομέτιο, εκεί όπου εδρεύουν οι αντιπροσωπείες Renault και Dacia.

Η νικήτρια παρέλαβε το ολοκαίνουριο –και δικό της πλέον– Renault Clio από την κα Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα, και η χαρά της ήταν έκδηλη, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο αυτοκίνητο πόλης: το Renault Clio διακρίνεται για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά ασφαλείας, διαθέτοντας πλούσιο εξοπλισμό, όπως σταθεροποιητή ταχύτητας, προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα, αυτόματη αναγνώριση οδικών πινακίδων, αυτόματη κλήση της Αστυνομίας Έκτακτης Ανάγκης κ.ά.

Συγχαρητήρια στην Άντρη Παπαϊωάννου, με την ευχή το νέο της Renault Clio να την οδηγεί πάντα με άνεση και ασφάλεια σε κάθε μικρή και μεγάλη διαδρομή! Μάθετε περισσότερα για τα μοντέλα της Renault

Auto: Τελευταία Ενημέρωση