ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα Honda Civic Type R σκέτος πειρασμός

Η Honda επιδεικνύει τις δυνατότητες του τμήματος εξατομίκευσης και αξεσουάρ Honda Access με ένα πακέτο αισθητικών αναβαθμίσεων

Μπορεί τα προϊόντα του τμήματος Honda Access να μην έχουν σχέση με την αναβάθμιση της απόδοσης όμως όλοι γνωρίζουμε πως το Civic Type R δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη από χείρα βοηθείας σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο μια επέμβαση που δίνει στην εικόνα ένα πιο εκλεπτυσμένο αλλά εξίσου δυναμικό ύφος δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενη.

Το Type R με τις πινελιές της Honda Access καταφέρνει λοιπόν να κλέψει τις εντυπώσεις με το ύφος που έχει αρκετό αγωνιστικό αέρα. Σε αυτό βοηθούν σημαντικά οι λευκές πολυάκτινες ζάντες οι οποίες μιμούνται τον σχεδιασμό αυτών που χρησιμοποιούνται συνήθως στο ιαπωνικό πρωτάθλημα ταχύτητας Japanese Super GT και οι οποίες δίνουν και μια όμορφη χρωματική αντίθεση με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Είναι μάλιστα κατασκευασμένες από ειδικό κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής το οποίο χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική και προσφέρει μείωση του βάρους κάθε τροχού κατά 2,1 κιλά.

Αν και οι ζάντες είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό αισθητικό στοιχείο του πακέτου της Honda Access δεν σημαίνει πως είναι το μόνο. Μια πιο προσεκτική ματιά θα εντοπίσει τα νέα καλύμματα για τους καθρέπτες ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν νέα πατάκια και πολλές ακόμα λεπτομέρειες του διάκοσμου (κατά κύριο λόγο σε κόκκινη απόχρωση) οι οποίες ενισχύουν το δυναμικό χαρακτήρα που μαρτυρά κάθε στοιχείο του Type R.

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X