ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα βελτιωμένο Jeep Wrangler ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

Έχει «μεταλλαχθεί» σε ένα καθαρά εκτός δρόμου όχημα

Ο οίκος RM Sotheby’s δημοπρατεί ένα εξαιρετικά βελτιωμένο Jeep Wrangler του 2017.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες, το συγκεκριμένο Wrangler έχει ουσιαστικά «μεταλλαχθεί» σε ένα καθαρά εκτός δρόμου όχημα. Κοιτώντας το μπροστά, αυτό που κυριαρχεί είναι ο νέος προφυλακτήρας της Rock-Slide Engineering που περιλαμβάνει τον απαραίτητο «εργάτη» Smittybilt X20, ο οποίος μπορεί να τραβήξει αντικείμενα βάρους έως και 5,5 τόνους.

Τονισμένοι είναι και οι θόλοι, για να μπορούν να φιλοξενήσουν τους τροχούς των 22 ιντσών, που έχουν τοποθετηθεί σε extreme ελαστικά Repulsor 37×13.50, ενώ νέα είναι και τα πλαϊνά, ηλεκτρικά ανοιγόμενα σκαλοπάτια.

Το βελτιωμένο Jeep Wrangler διαθέτει έναν εξακύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα Pentastar 3,6 λίτρων, ο οποίος διαθέτει μηχανικό υπερσυμπιεστή Magnuson TVS 1320 και χειροποίητη εξάτμιση. H κίνηση μεταφέρεται, όπως είναι λογικό και στους τέσσερις τροχούς, μέσω transfer case, επιτυγχάνοντας τελική σχέση μετάδοσης 4,88:1 αποκλειστικά στον πίσω άξονα.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα νέα καθίσματα και το ηχοσύστημα της Alpine που συνδυάζεται με ενισχυτή της Rockford Fosgate. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το πανέμορφο Wrangler έχει στο οδόμετρο 21.000 km, ενώ η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί ανάμεσα στις 40.000-50.000 δολάρια.

Πηγή: https://www.newsauto.gr/

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X