ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυναμικό παρών της Maserati σε ειδική εκδήλωση για εκλεκτούς πελάτες

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η εταιρεία E-Cars Modena Ltd, αντιπρόσωποι των θρυλικών αυτοκινήτων της Maserati στην Κύπρο, έδωσε δυναμικά το παρών της σε ειδική εκδήλωση για τους εκλεκτούς της πελάτες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου, από τις 18:00 μέχρι τις 22:00 στη Λεμεσό.

H Maserati MC20 είναι ένα «Super Sports» μοντέλο που, με την παρουσία του στην αγορά, άνοιξε μια καινούρια σελίδα για την Ιταλική μάρκα. Ένα συγκλονιστικό δημιούργημα του κορυφαίου σχεδιαστή Frank Stephenson, κατασκευασμένο σε ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα που φέρει σωρεία σχεδιαστικών και τεχνολογικών καινοτομιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MASERATI

E-Cars Modena Ltd maserati cyprus maserati

Είναι εφοδιασμένο με ένα κεντρικά τοποθετημένο V6 twin-turbo κινητήρας Nettuno 3.0 λίτρων απόδοσης 630 ίππων και 730 Nm ροπής. Διαθέτει τεχνογνωσία από τη Formula 1 και επιδόσεις που κόβουν την ανάσα. Φθάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα τα 325 χιλιόμετρα την ώρα.

Η Maserati Levante F Tributo Special Edition είναι ένα περιορισμένης έκδοσης μοντέλο από την Ιταλική μάρκα και αποτελεί φόρο τιμής στη Maria Teresa De Filippis. Ήταν η πρώτη γυναίκα που προκρίθηκε για ένα Grand Prix της Formula 1, πίσω από το τιμόνι μιας Maserati 250F. Το μοντέλο, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κύπρο σε ειδική εκδήλωση από την E-Cars Modena Ltd, ανεβάζει το σπορ χαρακτήρα σε ένα νέο επίπεδο, χάρη στις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, τους ειδικούς χρωματισμούς και τη σπορ αισθητική της.

Η Maserati είναι μια εταιρεία που ανέκαθεν δημιουργούσε μοντέλα υψηλών επιδόσεων με διαχρονικό ιταλικό στυλ και μοναδικά χαρακτηριστικά. Αυτές τις αξίες αναδεικνύουν τα μοντέλα της χάρη στο σχεδιασμό, την τεχνολογία που αποτελούν σημείο αναφοράς για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Μέχρι το 2025, όλα τα μοντέλα της Maserati θα κυκλοφορούν σε μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση και ολόκληρη η γκάμα της Maserati θα λειτουργεί μόνο με ηλεκτρική ενέργεια μέχρι το 2030.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

«S#!t happens»

«S#!t happens»

Η αντίδραση του Φερστάπεν μετά το GP Αυστραλίας
 |  AUTO
X