ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλή διάκριση για τη Skoda στα βραβεία «Best Cars» του Auto motor Und Sport

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Περισσότεροι από 100.000 αναγνώστες ψήφισαν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα ανάμεσα σε 422 μοντέλα σε 13 κατηγορίες οχημάτων στην 47η έκδοση του διαγωνισμού «Best Cars» του γερμανικού περιοδικού «auto motor und sport».

Εκεί όπου η Skoda κατάφερε να πάρει δύο τίτλους αφού τα Skoda Fabia και Skoda Octavia πήραν την πρώτη θέση στην κατηγορία «μικρών αυτοκινήτων» και «compact class» αντίστοιχα. Αυτή είναι η ενδέκατη φορά που το best seller της Τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας κερδίζει τον τίτλο «Best Cars» και η δεύτερη φορά που η Fabia κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο του «auto motor und sport».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της SKODA

Το Škoda Octavia βρέθηκε στην πρώτη θέση, μπροστά από 29 ανταγωνιστικά μοντέλα στην κατηγορία του. Κατάφερε να συγκεντρώσει το 13,6% των ψήφων από τους 100.000 αναγνώστες. Σήμερα, η τέταρτη γενιά Octavia ξεχωρίζει με συναισθηματικό σχεδιασμό, ευρύχωρο εσωτερικό, υψηλό επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης, κορυφαία συνδεσιμότητα και μεγάλο χαρτοφυλάκιο κινητήρων που διαθέτει.

Στην κατηγορία εισαγόμενων «μικρών αυτοκινήτων», το Fabia κέρδισε τους αναγνώστες του «auto motor und sport» με το ελκυστικό συνολικό του πακέτο που συνδυάζει τη δυναμική σχεδίαση, την εξαιρετική ευρυχωρία και τα αποδοτικά κινητήρια σύνολα. Πήρε το 16,9% των ψήφων και βρέθηκε στην κορυφή ανάμεσα από 19 ανταγωνιστικά μοντέλα στην κατηγορία του. Άξιο αναφοράς είναι και το ότι κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη φορά από το 2008 ενώ, στη φετινή έκδοση του θεσμού «Best Cars», δώδεκα συνολικά μοντέλα του Ομίλου της Volkswagen βρέθηκαν στην κορυφή.

Τα βραβευμένα μοντέλα της Skoda βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν test drive και να γνωρίσουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση