ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Διάκριση για το Hyundai i20N στο Top Gear Speed Week

Είχε τις καλύτερες επιδόσεις από ένα σύνολο 26 αυτοκινήτων ταχύτητας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Στο Speed Week δοκιμάστηκαν μοντέλα ταχύτητας απ’ όλο τον κόσμο και σ’ αυτά περιλαμβάνονταν διθέσια σπορ, υβριδικά απόδοσης 1000 ίππων, καθώς και ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα. Στις προκαταρκτικές δοκιμές η κριτική επιτροπή ανέδειξε τα πέντε πιο ευχάριστα στην οδήγηση μοντέλα, τα οποία αγωνίστηκαν στους δρόμους του Exmoor National Park, του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο τέλος, οι κριτές, μεταξύ των οποίων και η ομάδα ειδικών του Top Gear και ο δημοσιογράφος Chris Harris, έστεψαν το Hyundai i20N πρωταθλητή του Speed Week 2021.

“Κάθε χρόνο, συγκεντρώνουμε την πιο καταπληκτική σειρά σπορ αυτοκινήτων των 12 προηγούμενων μηνών. Το ονομάσαμε Speed Week γιατί αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς, τις επιδόσεις, τη συμπεριφορά και την ευχαρίστηση στην οδήγηση”, δήλωσε ο Jack Rix, συντάκτης του Top Gear. “Το Speed Week φέρνει πάντα εκπλήξεις και εκείνο που δεν περιμέναμε αυτή τη χρονιά ήταν η εμφάνιση ενός τόσο προσιτού στην τιμή αυτοκινήτου με τόσο υψηλές επιδόσεις και συμπεριφορά γενικότερα”, ολοκλήρωσε.

To Hyundai i20N Power 1.6T 204 ίππων είναι διαθέσιμο στην Κύπρο σε δύο πακέτα εξοπλισμού, Sport & Sport Plus, με τιμές € 22.900 & € 24.900 αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Dacia, η μάρκα με το μεγάλο όραμα

Dacia, η μάρκα με το μεγάλο όραμα

Με παρουσία σε 44 χώρες και με πάνω από 7 εκατομμύρια πελάτες, συνεχίζει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε εποχής
autokinito.com.cy
 |  AUTO