ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Ιωαννίδη στο πρωτάθλημα ταχύτητας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 4ος Γύρος

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο τέταρτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος ταχύτητας by NAGA PAY. Ο αγώνας που διεξήχθη στην περιοχή κάμπος με το μήκος της διαδρομής να είναι τρία χιλιόμετρα, διοργάνωσε το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου και τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Ο Γιάννος Ιωαννίδης με το Psaltis Mitsubishi Lancer EVO VII κατάφερε να επικρατήσει σε δεύτερο σερί αγώνα αλλά και να πάρει την τρίτη συνεχόμενη του νίκη στον κάμπο Παραλιμνίου. ‘Έκανε ένα αλάνθαστο αγώνα καταφέρνοντας να γράψει τον ταχύτερο χρόνο ανάμεσα στους 22 οδηγούς που έλαβαν μέρος και να περάσει δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Γιώργος Πολυκάρπου με Mitsubishi Lancer EVO 3 ήταν ο οδηγός που τερμάτισε στη δεύτερη θέση παρόλο που αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων στο δοκιμαστικό του πέρασμα,. Έγραψε χρόνο 0:02:15.06 και με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε  στην πρώτη θέση της βαθμολογία με 103 βαθμούς. Τρίτος έμεινε ο Ηλίας Πιερή με το ΕΝΕΟS Mitsubishi Lancer EVO VI, με καλύτερο χρόνο το 0:02:16.38, αφού στην πρώτη αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα το οποίο κατάφερε να επιδιορθώσει.

Στην τέταρτη θέση και πρώτος στην κατηγορία RCS2 τερμάτισε ο Ευαγόρας Κούλουρος με Mitsubishi Lancer EVO III ο όποιος όμως είδε τις ελπίδες του για τίτλο να μειώνονται..

Στην 5η θέση γενικής και πρώτος στην κατηγορία RC2 τερμάτισε Λάμπρος Ιωανίδης με το Psaltis Mitsubishi Lancer EVO IX, ο οποίος κέρδισε παράλληλα και την κατηγορία RC2..  Στην 6η θέση γενικής και δεύτερος στην κατηγορία RCS2 ο Μάριος Παύλου με Mitsubishi Lancer Evo 7.

Σταθερός για ακόμα ένα αγώνα ήταν ο Σταύρος Αντωνίου με το Psaltis / ENEOS Mitsubishi Lancer EVO IV που ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση και δεύτερος στην κατηγορία RC2. Όγδοος γενικής και τρίτος στην κατηγορία RC2 πλασαρίστηκε ο πάντα εντυπωσιακός Κυριάκος Ιωαννίδης Psaltis Mitsubishi Lancer EVO IV. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ξενοφώντος με Honda Civic ο οποίος κέρδισε και την δικίνητη κατηγορία. Ο Μιχάλης Διομήδους με Honda Civic επικράτησε στην κατηγορία RC4.

Στην κατηγορία RCS1 ο Μιχάλης Σοφοκλέους με το Psaltis VW GOLF GTI κέρδισε και σε αυτό τον αγώνα και ανέβηκε πρώτος και ισόβαθμος με 108 βαθμούς στην βαθμολογία με τον Δημήτρη Παρέλη που έμεινε δεύτερος στον αγώνα, ενώ τρίτος με Seat Ibiza τερμάτισε ο Σωκράτης Παπαναστασίου. Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ο Κλεάνθης Έλληνας με Ford Fiesta DYTCO επικράτησε στην κατηγορία RCL1 ο Ρίκκος Παναγιώτου με Suzuki Vitara κέρδισε την κατηγορία RCT1 και ο Δημήτρης Παρελλης με το SWAG OPEL CORSA κέρδισε την κατηγορία RCS 3 .

Ο επόμενος αγώνας για το Παγκύπριο πρωτάθλημα ταχύτητας θα διεξαχθεί την 5η Νοεμβρίου, θα έχει συντελεστή 1,25.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση