ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Brabus 92R: The «pocket rocket»

Θα κυκλοφορήσει σε μόλις 50 κομμάτια διεθνώς

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Όπως αφήνει να εννοηθεί το όνομα, αυτό το διθέσιο ηλεκτρικό “αστικό supercar”, με ισχύ 92 hp και τελική ταχύτητα τα 130 km/h, θα κυκλοφορήσει σε μόλις 50 κομμάτια διεθνώς.

Το BRABUS 92R ξεχωρίζει στον δρόμο ανάμεσα στα υπόλοιπα καθημερινά αυτοκίνητα, ενώ παρέχει άνεση και απόδοση στον οδηγό με μηδενικούς ρύπους και αντίκτυπο στο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα είναι καταπληκτικά εξοπλισμένο. Η βασική τιμή του BRABUS 92R είναι 39,900 ευρώ (πριν οποιουδήποτε φόρου), ενώ στην Γερμανία η κυβέρνηση παρέχει και οικονομική διευκόλυνση της τάξης των 9.000 ευρώ (κάτι που διαφέρει από χώρα σε χώρα).

Το 92R παρέχει στον οδηγό τον διακόπτη «απόλαυση οδήγησης» με τον οποίο να μπορεί να επιλέξει την απόδοση που θα αντλεί από τον ηλεκτρικό κινητήρα του. Ο διακόπτης τέσσερεις, στάσεις, την κανονική του θέση, Eco mode με περισσότερη συσσώρευση ενέργειας, Sport για πιο σβέλτο οδήγημα και το Sport + που παρέχει στον οδηγό όλη την δύναμη του κινητήρα (91 ίππους και 180 Nm). Με την λειτουργία Sport +, το 92R αγγίζει τα 100 από στάση σε 10.9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του είναι τα 130 χμάω.

Ο ιδιαίτερος εξωτερικός του σχεδιασμός, με τις ζάντες 16 και 17 ιντσών, συνεχίζεται και στους εσωτερικούς χώρους, όπου ο χαρακτήρας του supercar είναι εμφανέστατος. Η μαλακή οροφή, μιας και το αυτοκίνητο είναι καμπριολέ, ελέγχεται από ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί, ενώ ο πίνακας οργάνων και η επιφάνεια του είναι σχεδιασμένα με την ιδεολογία της εταιρείας του Ultimate Ellipse φέροντας και την αισθητική του carbon fibre.

Τα καθίσματα είναι «υπογραμμένα» με το σήμα της BRABUS με ραφές ενώ η κόκκινες πινελιές συνεχίζονται και στο τιμόνι, το οποίο είναι και αυτό καλυμμένο με δέρμα BRABUS. Τα πεντάλ αλλά και οι αεραγωγοί είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο το οποίο καλύπτει και το λεβιέ ταχυτήτων αλλά και το χειρόφρενο. Το σύστημα κλιματισμού, το ραδιόφωνο και το σύστημα πλοήγησης είναι μέρος του εξοπλισμού του soft-top BRABUS 92R, ενώ οι πενήντα τυχεροί πελάτες θα μπορούν να προσθέσουν και τις δικές τους πινελιές στον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του οχήματος τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το WRC θέλει αγώνα στις ΗΠΑ

Το WRC θέλει αγώνα στις ΗΠΑ

Στοχεύει να επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με έναν μη-πρωταθληματικό αγώνα το 2022 να είναι η αρχή
 |  AUTO