ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
29° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Βραβεύσεων συνέχεια για τη Hyundai από το περιοδικό Autocar

Τρεις νέες διακρίσεις ήρθαν να προστεθούν στην τροπαιοθήκη της Hyundai

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Στα βραβεία 2022 Autocar Awards, οι κριτές του παλαιότερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο, ονόμασαν τον επικεφαλής του Παγκοσμίου Σχεδιαστικού Κέντρου της Εταιρείας ως “Design Hero of the Year”.

Η διάκριση αυτή απονέμεται στο άτομο που εντυπωσίασε με το σχέδιο αυτοκινήτου, όχι μόνο τη χρονιά που πέρασε αλλά σε όλη την καριέρα του. Μεταξύ των δημιουργημάτων το πολυβραβευμένο ηλεκτρικό IONIQ 5!  To Hyundai i20 N βραβεύτηκε ως το “Πιο Προσιτό Αυτοκίνητο για τον Οδηγό” στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι πέντε κριτές βαθμολόγησαν όλα τα 25 υποψήφια μοντέλα και το i20 N συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία (102), πολύ πιο μπροστά από το δεύτερο! Τέλος, το SantaFe κέρδισε τον τίτλο του “Καλύτερου Μεγάλου Αυτοκινήτου”. Ο Mark Tisshaw, αρχισυντάκτης του Autocar, δήλωσε σχετικά: “Αν κάποιος νομίζει ότι τα μεγάλα αυτοκίνητα δεν μπορούν να είναι κομψά και λογικά στην τιμή, το SantaFe έρχεται να δώσει την απάντηση που κάνει τη διαφορά. Το SantaFe κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2001 και έχει κερδίσει την εκτίμηση των οδηγών για το άνετο σαλόνι του, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις επιδόσεις του”.

“Κερδίζοντας αυτές τις διακρίσεις, σε τόσες ανταγωνιστικές κατηγορίες αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για τη Hyundai”, δήλωσε ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προϊόντων του Hyundai Motor Group. “Επιβραβεύονται έτσι η πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται στη διαδικασία παραγωγής νέων μοντέλων σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο και με εξαιρετικά αποτελέσματα”, ολοκλήρωσε.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση