ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραβείο World Car Design 2021 για το Land Rover Defender

Είναι η τρίτη φορά που η Land Rover κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

To Land Rover Defender κατέκτησε τον τίτλο World Car Design of the Year 2021 στον ετήσιο θεσμό «World Car Awards». Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Land Rover κερδίζει τον τίτλο αυτό ύστερα από τις επιτυχίες των Range Rover Velar (2018) και Range Rover Evoque (2012).

Μια διάκριση που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα βραβεία που έχει κατακτήσει η νέα γενιά του Defender πριν ακόμα κάνει την παρουσία του σε όλες τις αγορές. Ένα μοντέλο που παραμένει πιστό στο πρωτοποριακό του πνεύμα, κάτι που αποτελεί ορόσημο της Land Rover, για περισσότερα από 70 χρόνια, και επαναπροσδιορίζει την περιπέτεια για τον 21ο αιώνα.

Το βραβείο World Car Design of the Year αναγνωρίζει το καλύτερο νέο αυτοκίνητο των τελευταίων 12 μηνών και επιβραβεύει αυτά που επιδεικνύουν τα υψηλότερα πρότυπα τεχνολογικής καινοτομίας και σχεδιασμού. Μια ομάδα επτά εμπειρογνωμόνων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας εξέτασε τους υποψηφίους, τους οποίους επέλεξαν οι 93 δημοσιογράφοι της κριτικής επιτροπής τον μεγάλο νικητή.

Ο εξωτερικός του σχεδιασμός καθιστά το νέο Defender άμεσα αναγνωρίσιμο, με τους σχεδιαστές της Land Rover να λαμβάνουν υπόψη την διαχρονική εικόνα του μοντέλου. Στοιχεία όπως οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές, τα παράθυρα τύπου Alpine στην οροφή και η πίσω πόρτα με τον εφεδρικό τροχό παραπέμπουν στη διαχρονική ταυτότητα του μοντέλου.

Σε πεντάθυρη ή τρίθυρη έκδοση και με τρεις μορφές αμαξώματος, διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση με σύστημα επιλογής ανάλογα με το έδαφος και (προαιρετικό) πίσω διαφορικό Active Locking, που του προσφέρουν αξεπέραστες ικανότητες σε κάθε είδους οδόστρωμα! Το θρυλικό Land Rover Defender στη νέα του γενιά είναι πλέον διαθέσιμο και στην Κύπρο από τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X