ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραβείο Red Dot 2021 για το CUPRA Formentor

Προηγήθηκε η συμπερίληψη του στα φετινά βραβεία για το αυτοκίνητο της χρονιάς

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

Μετά την κατάταξη του στο βάθρο των νικητών στα φετινά βραβεία για το αυτοκίνητο της χρονιάς, το CUPRA FORMENTOR κατακτά και το βραβείο Red Dot 2021 για τον σχεδιασμό προϊόντων. Όλα αυτά για μια μάρκα που μετρά μόλις τρία χρόνια ζωής.

Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot είναι ακόμη ένα σημάδι ότι το Formentor προσφέρει μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία του. Ταυτοχρόνως, αποτελεί τεράστια αναγνώριση και επιτυχία για ολόκληρη την ομάδα της CUPRA.

Το βραβείο Red Dot Award for Product Design, απονέμεται στο καλύτερο προϊόν της χρονιάς, που μέσα από διάφορα χαρακτηριστικά του, αναδεικνύει τον ιδιαίτερο του σχεδιασμό. Η ικανότητα του CUPRA Formentor να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεταβαλλόμενων τάσεων της αγοράς, της τεχνικής καινοτομίας, της ασφάλειας και της εισαγωγής της ηλεκτροδότησης σημαίνει ότι είναι ένα μοντέλο που καλύπτει όλες τις ανάγκες των αγοραστών.

Με την υποστήριξη της πλατφόρμας MQB EVO, σε συνδυασμό με τον CUV χαρακτήρα, έχει την ικανότητα να προσφέρει το τέλειο πακέτο. Σπορ χαρακτήρας, δυναμισμός ενός hatchback και πρακτικότητα ενός SUV. Στοιχεία που βοήθησαν στην θετική αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής των βραβείων Red Dot.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X