ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα χρώματα της Racing Point για το 2019 (pics)

Το ροζ που είχαμε συνηθίσει από τη Force India διατηρείται και μετά την αλλαγή ονόματος της ομάδας, ενώ παρουσιάζονται και νέοι χορηγοί πάνω στο μονοθέσιο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η σεζόν του 2019 για τη Formula 1 είναι πιο κοντά από ποτέ και αυτές τις μέρες, οι ομάδες μας παρουσιάζουν τα νέα τους μονοθέσια. Έφτασε η στιγμή λοιπόν και για τη Racing Point, ομάδα που μέχρι πέρυσι γνωρίζαμε ως Force India. H Racing Point διατήρησε το ιδιαίτερο ροζ livery στο μονοθέσιο, όμως φέτος προστέθηκε περισσότερο μπλε, λευκό και μαύρο για να «δέσουν» τα χρώματα των νέων χορηγών.

Ο μεγαλύτερος νέος χορηγός που μας παρουσιάζει η Racing Point είναι η Sportpesa, αφρικανική στοιχηματική εταιρεία που επεκτείνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Τo logo της βρίσκεται στο εμπρός πτερύγιο, στην αεροτομή και στο μέσο του μονοθεσίου. Στέλεχος της ομάδας, είπε για τη νέα τους συνεργασία:

«Η SportPesa είναι μια νέα, δυναμική και ταχεία αναπτυσσόμενη εταιρεία. Οι αξίες της έρχονται σε πλήρη αρμονία με τις δικές μας, δηλαδή να γίνουμε μια ομάδα ικανή να φτάσει στις πάνω θέσεις της Formula 1! Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν τόσο φιλόδοξο συνεργάτη όπου μας βοηθά να φτάσουμε στην αποστολή που έχουμε σαν ομάδα, να κοιτάξουμε μπροστά και να δουλέψουμε ώστε να φτάσουμε το σπορ της Formula 1 πιο κοντά σε οπαδούς όλου του κόσμου».

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X