ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
27 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ανώτατη πράσινη διάκριση για το Nissan LEAF e+

Το Nissan LEAF e+ πέρασε με άριστα την αξιολόγηση της Green NCAP

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία Green NCAP, η οποία Ιδρύθηκε για να προωθήσει την ανάπτυξη αυτοκινήτων που είναι καθαρά, ενεργειακά αποδοτικά προς το περιβάλλον, απένειμε στο LEAF e+ μια σειρά εξαιρετικών βαθμολογιών για τις τρεις παραμέτρους δοκιμών του.

Ανεβάζοντας τους ρυθμούς του σε πραγματικές και εργαστηριακές δοκιμές σύμφωνα με τα πρότυπα καθαρού αέρα, αερίων θερμοκηπίου και ενεργειακής απόδοσης, το LEAF e+ μηδενικών εκπομπών πέτυχε τέλεια βαθμολογία στις δύο πρώτες αξιολογήσεις.

Υπογραμμίζοντας την έξυπνη σχεδίαση του πλήρως ηλεκτρικού συστήματος κίνησης 62 kWh, το LEAF e+ εξασφάλισε 9,9/10 για την εντυπωσιακή του ενεργειακή απόδοση, με το Green NCAP να τονίζει το καινοτόμο e-Pedal του με τεχνολογία αναγεννητικής ενέργειας.

Ως το αποκορύφωμα 10 ετών ανάπτυξης για το LEAF, το LEAF e+ προσφέρει στους πελάτες έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό αποδοτικής ηλεκτρικής ενέργειας και έξυπνων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης των 62 kWh του μοντέλου αποδίδει έως και 385 km εμβέλειας, ενώ το καινοτόμο e-Pedal επιτρέπει στους οδηγούς να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματήσουν χρησιμοποιώντας μόνο ένα πεντάλ, μεγιστοποιώντας την απόδοση εν κινήσει.

Οι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την ενεργειακή απόδοση του LEAF e+ με τις λειτουργίες B Mode και ECO Mode του μοντέλου, που συνδυάζονται για τη μεγιστοποίηση της πέδησης με ανάκτηση ενέργειας, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ισχύος και την εξοικονόμηση ενέργειας – παρέχοντας σιγουριά σε μεγαλύτερα ταξίδια.

To αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε δύο εκδόσεις με 150 και 217 ίππους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το νέο Kia Sportage στην Κύπρο

Το νέο Kia Sportage στην Κύπρο

Στις επόμενες μέρες αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους της αντιπροσωπείας η νέα γενιά του Kia Sportage
autokinito.com.cy
 |  AUTO