ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρόσμπεργκ: «Ο Μπότας δεν ανταγωνίζεται επαρκώς τον Χάμιλτον»

Έχει όμως περιθώριο να βελτιωθεί κι άλλο δίπλα του

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ο teammate του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes πριν από τον Βαλτέρι Μπότας. Ο Ρόσμπεργκ κατάφερε και πήρε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών με τη Mercedes και μόλις έγινε αυτό, αποσύρθηκε από το σπορ, φεύγοντας... νικητής.

Στη συνέχεια λοιπόν η ομάδα, έκανε συμφωνία με τον Μπότας και η δυάδα των οδηγών της έχει παραμείνει η ίδια μέχρι σήμερα. Μετά τον τελευταίο αγώνα στο Νίρμπουργκρινγκ ο Ρόσμπεργκ έκανε τις δικές του δηλώσεις και είπε κάποια πράγματα για τους οδηγούς της ομάδας.

«Ο Λιούις είναι μπροστά και στρίβει μια στροφή. Ο Μπότας πίσω του κάνει μια φανταστική δουλειά, έχει κολλήσει πάνω του από την εξωτερική και πατάει το γκάζι ακόμη κι αν είναι εκτός πίστας σε αυτό το σημείο προκειμένου να πάρει τη θέση του πίσω. Ήταν μια εξαιρετική οδήγηση. Πρέπει να το δοκίμασα πολλές φορές αυτό όσο ήμουν teammate με τον Λιούις, περίπου έξι και σε όλες έχασα. Θέλω να πω, δεν πας να περάσεις τον Λιούις Χάμιλτον από την εξωτερική γραμμή. Μετά από μερικούς γύρους ο Βαλτέρι κάνει λάθος και δεν μπορεί να τον περάσει, δεν αφήνει τον εαυτό του να κερδίσει στη μεταξύ τους μάχη. Πρέπει οι κινήσεις σου να είναι τέλειες. Ο Μπότας πρέπει να προσπαθήσει για να τον κερδίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θεωρώ ότι δεν τον ανταγωνίζεται επαρκώς» ήταν τα λόγια του Νίκο Ρόσμπεργκ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Ένα Honda Civic Type R σκέτος πειρασμός

Ένα Honda Civic Type R σκέτος πειρασμός

Η Honda επιδεικνύει τις δυνατότητες του τμήματος εξατομίκευσης και αξεσουάρ Honda Access με ένα πακέτο αισθητικών αναβαθμίσεων ...
 |  AUTO
X