ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα κορυφή για το Audi Q2

Το κόμπακτ SUV της Audi θα λανσαριστεί με ένα ακόμη μοτέρ, με κυβισμό στα 2.0 λίτρα και απόδοση που φτάνει τους 190 ίππους.

Το κόμπακτ SUV της Audi θα λανσαριστεί με ένα ακόμη μοτέρ, με κυβισμό στα 2.0 λίτρα και απόδοση που φτάνει τους 190 ίππους. 

Μέχρι την παρουσίαση κάποιας σπορ παραλλαγής του Audi Q2, το κορυφαίο μοντέλο θα εφοδιάζεται με τον 2.0 TFSI κινητήρα βενζίνης, που αποδίδει 190 ίππους. Θα συνδυάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Quattro της μάρκας και θα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, ανώτερες από της δίλιτρης πετρελαιοκίνητης έκδοσης με τους επίσης 190 ίππους.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα θα ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 227 χλμ./ώρα, τιμές που θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν και κάποιο σπορ μοντέλο. Η κατανάλωση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Audi, περιορίζεται στα 6,3 λίτρα αμόλυβδης ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων ορίζονται στα 144 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο.

Αναβαθμισμένος θα είναι και ο βασικός εξοπλισμός της νέας έκδοσης που θα περιλαμβάνει φώτα LED, αισθητήρες βροχής/φώτων, σύστημα πολυμέσων MMI με δορυφορική πλοήγηση, Audi Connect και ατμοσφαιρικό φωτισμό περιβάλλοντος καμπίνας. Ακόμη, δεν γνωρίζουμε τις τιμές που θα διατίθεται η νέα έκδοση. Εκτιμούμε ότι θα έχουμε νεότερα στο τέλος του μήνα.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση