

Κωνσταντίνος Νικολάου
Έντονος ήταν ο διαιτητικός απόηχος μετά την ήττα του Απόλλωνα κόντρα στην Πάφο, ωστόσο στη Λεμεσιανή ομάδα δεν έχουν παρά να δουν στην επόμενη μέρα. Καλούνται ουσιαστικά οι «κυανόλευκοι» να σηκώσουν κεφάλι, κάνοντας ότι μπορούν για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα.
Πάντως προτού εστιάσουμε στον επαναληπτικό θεωρούμε σημαντικό να σταθούμε στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο Άνγκελο Σαγάλ. Μπορεί η ομάδα του να γνώρισε την ήττα, αλλά ο ίδιος ξεχώρισε για θετικούς λόγους.
Επιθετικά κυρίως ήταν πολύ δραστήριος και πέραν απ’ το γκολ της ισοφάρισης (στο 1-1), δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους ποιοτικούς αμυντικούς του αντίπαλου. Έκανε μάλιστα και ορισμένες ατομικές ενέργειες που έστω αν δεν ολοκληρώθηκαν ιδανικά… αποτέλεσαν δείγμα της ποιότητας του.
Γενικότερα ο 32χρονος άσος απέδειξε εκ νέου πως όταν είναι καλά έχει πολλά να δώσει. Φέτος μέτρησε 24 εμφανίσεις, τέσσερα γκολ και μια ασίστ και δικαίως γίνεται η κουβέντα για το τι θα έκανε αν έμενε μακριά από τραυματισμούς.
Καθόλου τυχαία εξάλλου δεν πήρε φανέλα βασικού σε ένα τόσο απαιτητικό αγώνα κι ενώ προερχόταν από σημαντική αποχή… Δεδομένα τώρα ο Κύπριος προπονητής περιμένει ανάλογη εμφάνιση στον επαναληπτικό.
Κλείνοντας, να προσθέσουμε πως ο Σαγκάλ βρίσκεται στη λίστα των παικτών τους οποίους το συμβόλαιο τους με τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται κι ως εκ τούτου έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο παραμείνει στο Κολόσσι.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή δείχνει να τον εμπιστεύεται και να πιστεύει αρκετά στις ικανότητες του, στοίχημα αποτελεί το κατά πόσο ο ίδιος μείνει μακριά από τραυματισμούς… και μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση όσον αφορά στο μέλλον του.