Ο Απόλλωνας ολοκληρώνει σήμερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Κύπρο, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε.
Ο Ερνάν Λοσάδα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και, σύμφωνα με όσα έδειξε η ομάδα του, να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.
Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της KSV Rohda Raalte στις 4 Ιουλίου, ακολούθησε η νίκη με το ίδιο σκορ απέναντι στην Ουτρέχτη στις 7 Ιουλίου, ενώ πριν δύο μέρες ολοκλήρωσαν ιδανικά την παρουσία τους στη χώρα της τουλίπας, επικρατώντας με 3-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας της Λεμεσού ήταν η εξαιρετική αμυντική λειτουργία, καθώς διατήρησε ανέπαφη την εστία της και στα τρία παιχνίδια, ενώ παράλληλα βρήκε λύσεις και στο επιθετικό κομμάτι.
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας στην Κύπρο πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, με τον Απόλλωνα να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση στις 16 Ιουλίου, την ώρα που οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο ζευγάρι Ντίλα Γκόρι – Βίρτους ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής πρόκλησης της σεζόν. Οι Γεωργιανοί έχουν το προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη τους με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι.






























