Ο Απόλλων υποδέχεται την Ανόρθωση στο "Αλφαμέγα" (14/1, 18:00) για τη φάση των "16" του Κυπέλλου, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση.
O Eρνάν Λοσάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα τις θέσεις των Σπόλιαριτς, Γκασπάρ και Γιούσεφ πήραν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Σιήκκης και Λιούμπιτς.
Την τετράδα μπροστά απ’ τον Κουν αποτελούν οι Σιήκκης, Βούρος, Κβίντα και Μαλεκκίδης, ενώ στα χαφ θα αγωνιστούν οι Βάισμπεκ, Μπράουν, Λιούμπιτς. Την τριάδα στην επίθεση συνθέτουν οι Τόμας, Ροντρίγκες και Μάρκες.
Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Κουν, Βούρος, Μπράουν, Σιήκκης, Μαλεκκίδης, Τόμας, Βάισμπεκ, Μάρκες, Κβίντα, Ροντρίγκες, Λιούμπιτς
Στον πάγκο: Στυλιανού, Λέουβενμπεργκ, Λαμ, Άδωνη, Καστέλ, Ντουοντού, Σπόλιαριτς, Βρίκκης, Γκασπάρ, Γιουσέφ, Παπαδόπουλος και Ρωτής.




























