ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ανόρθωση: Αυτή είναι η short list για τον άσο με δύο νέα ονόματα

Τι αναφέρουν ήδη οι πληροφορίες του 24sports

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Εξελίξεις προκύπτουν για τη θέση του άσου της Ανόρθωσης καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει σχηματιστεί νέα short list η οποία πέραν από το όνομα του Πέτερ Λέουβεμπεργκ, έχει τα ονόματα τον Ντέγιαν Ίλιεφ και Ιβάν Λούσιτς. 

Το όνομα του Ντέγιαν Ίλιεφ έπαιξε και το καλοκαίρι με την ιστοσελίδα μας τότε να σας ενημερώνει πως ήταν ο Ν1 στόχος της ομάδας, όμως δεν είχε προχωρήσει. Τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται στην UTA Ρουμανίας και για την ώρα βρίσκεται σε περίοπτη θέση το όνομα του. 

Την ίδια στιγμή ένα άλλο όνομα που προκρίνεται είναι αυτό του Ιβάν Λούσιτς, ο οποίος ανήκει στην Χάιντουκ Σπλιτ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Συγκεκριμένα η απόφαση για τον εκλεκτό που θα αποτελέσει τον βασικό κίπερ της «Κυρίας» δεν αργεί καθώς οι τρεις πιο πάνω τερματοφύλακες είναι αυτοί που έχουν προκριθεί στην τελική λίστα και θα αποφασιστεί σύντομα ποιος θα αποκτηθεί. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση