Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «On Air Review» με τη Μαρία Βασιλειάδου μίλησε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Πάφου, Άγγελος Ευθυμίου.
Για το παιχνίδι της Κ19 κόντρα στη Γιουβέντους: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας και για τους νέους και για τους άντρες».
Αν υπάρχουν νεαροί που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα: «Αυτή τη στιγμή όχι. Όμως με τον μεθοδολογία που έχουμε βάλει θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα δημιουργήσουμε τους παίκτες που θα μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».
Για την αποψινή ιστορική αναμέτρηση της πρώτης ομάδας: «Το ότι βρισκόμαστε στην Ιταλία και όλος ο κόσμος πιστεύει ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από τη Γιουβέντους, αυτό το λέει όλα. Η Γιουβέντους είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πιστεύω ότι εάν η Πάφος πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης της στο τέλος θα πάρει θετικό αποτέλεσμα. Στα 12 παιχνίδια που δώσαμε στην Ευρώπη, μόνο από την Μπάγερν χάσαμε. Πρέπει να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες».
Για τη συνάντηση με τον Καμορανέζι: «Είχαμε μια συνάντηση χθες τον Μάουρο Καμορανέζι. Μας είπε κάποια πράγματα για τη Γιουβέντους. Θα παρακολουθήσει και τα δυο παιχνίδια σήμερα ο Μάουρο… και τους νέους και τους άντρες».

























