
Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της σεζόν! Οι κυπελλούχοι υποδέχονται στην «Αρένα» (10/7, 19:30) την παραδοσιακή δύναμη της Σερβίας, Παρτιζάν, στα πλαίσια του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League.
Όπως ενημέρωσε η UEFA, στην ευρω-λίστα δεν συμπεριλήφθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας Σαμπόριτ. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ισπανός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο πάρθηκε η απόφαση να μην ακολουθήσει την ομάδα καθώς δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Φυσικά, αν κριθεί αναγκαίο, η ομάδα μπορεί να προβεί σε αλλαγή στην λίστα της μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα. Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος, ο Έντζο Καμπρέρα κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί στις επιλογές της πρώτης μάχης κόντρα στους «Νεκροθάφτες».
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός
Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιβάλει το ρυθμό της, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Είναι γεγονός πως η Παρτίζαν κουβαλά την ταμπέλα του «φαβορί», όμως η διανύει μια μεταβατική περίοδο την οποία η ομάδα της Λάρνακας καλείται να εκμεταλλευτεί. Πιο συγκεκριμένα το έμψυχο δυναμό των Σέρβων έχει αποκτήσει μια νέα μορφή, με πολλούς βασικούς παίκτες να έχουν αποχωρήσει.
Η δίψα στο στρατόπεδο των Λαρνακείς για επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι μεγάλη, καθότι την περσινή σεζόν το ταξίδι ήταν πολύ σύντομο και φέτος στοχεύουν να… τραβήξουν την βαλίτσα μακριά.
Άλλωστε, η ΑΕΚ πριν από τρία χρόνια είχε καταφέρει να αποκλείσει την ίδια ομάδα και τώρα θέλει να ζήσει ένα… deja vu!
Χορηγοί αποστολής: MEGABET PLUS και τα συμπληρώματα διατροφής PHARMALEAD