ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέρσι ήταν ο Άγιος Μαρίνος

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης της φετινής προετοιμασίας αλλά και ταυτόχρονα της ημερομηνίας κλήρωσης των αντιπάλων για τον πρώτο και δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, βάζει τους φίλους της ΑΕΚ στην… πρίζα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Με λιγοστές ημέρες για ξεκούραση, κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που σήκωσαν την ομάδα στους ώμους τους από τις 30 Ιουνίου 2016 μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος, θα σταθούν στην πρώτη γραμμή.

Για τρίτη σερί χρονιά, οι προσθήκες στο ρόστερ των κιτρινοπράσινων θα είναι περιορισμένες, μιας και ο κοινός κορμός που έφερε την ΑΕΚ στην ελίτ του Κυπριακού ποδοσφαίρου, σαφώς και θα διατηρηθεί. Άλλωστε αυτό μαρτυρούν και οι πρώτες κινήσεις στην σκακιέρα του προγραμματισμού με τους Καταλά και Λαμπάν να επεκτείνουν την παραμονή τους στην Λάρνακα και τον Τομάς να είναι προ των πυλών για να ακολουθήσει.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές λοιπόν ως επί το πλείστον, ήταν αυτοί που απέκλεισαν τον πρώτο περσινό αντίπαλο προς τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο οποίος ήταν η Φολγκόρε. Η ομάδα από τον Άγιο Μαρίνο δεν στάθηκε ικανή ούτε καν να προβληματίσει τους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι προκρίθηκαν με δύο νίκες και συνολικό σκορ 6-1.

Οι βάσεις πρόκρισης μπήκαν στην Λάρνακα, εκεί όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0, με τον Τρισκόφσκι να σκοράρει δις και τον Άλβες να βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Ανάλογη εικόνα είχε και ο εκτός έδρας αγώνα με τον αντίπαλο να προηγείται μεν με 1-0, αλλά τους Τρισκόφσκι και Άλβες να παίρνουν ξανά το νόμο στα χέρια τους, δίνοντας το εισητήριο πρόκρισης στην ομάδα τους.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ