ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπας και τον καταράστηκαν;

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε και πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη που θα του έδινε αυτόματα γερό προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο αυτή  ήρθε με τρόπο μάλλον επώδυνο αφού πρόκυψαν νέα προβλήματα τραυματισμού.

Αν ρωτούσε κάποιος τον Τόμας Κρίστιανσεν πριν τον αγώνα τι θα προτιμούσε μεταξύ του να κάνει rotation αλλά να τραυματιστούν άλλοι ποδοσφαιριστές ή να αποφύγει τραυματισμούς και να χρησιμοποιήσει τους βασικούς του μάλλον θα επέλεγε το δεύτερο. Ο Δανός τεχνικός έκανε 7 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση θέλοντας έτσι να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές του. Με σύστημα 4-4-2 και τον Εμπεσίλιο στα φτερά ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία της Δόξας αφού η μπάλα δύσκολα έφτανε στα καρέ της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Στο μισάωρο ο Νικόλας Ιωάννου αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στην φτέρνα και στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν ο «Νικ» να απέφυγε τα χειρότερα. Πάντως κατά την επιστροφή του στο γήπεδο ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υποβασταζόταν από πατερίτσες και είχε δεμένη την αριστερή του φτέρνα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μπαράλ να πετυχαίνει γκολ στις καθυστερήσεις και να στέλνει την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Πάρντο στο πρώτο λεπτό του αγώνα τελικά δεν του επέτρεψε να συνεχίσει και στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι αντικαταστάθηκε με την έναρξη του αυτού από τον Βάτερμαν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν και το δεύτερο γκολ με τον Αστίθ. Ουσιαστικά καθάρισαν έτσι την υπόθεση πρόκριση και έκαναν διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο αγώνα καθώς και τον επαναληπτικό.

Όλα αυτά όμως πλέον αποτελούν δευτερούσης σημασίας ενόψει της πολύ κρίσιμης συνέχειας αλλά και λόγω των τραυματισμών. Όταν ο ΑΠΟΕΛ κληρωνόταν με την Δόξα πολλοί έλεγαν για την τύχη που έχει η ομάδα διαχρονικά και πως δεν γίνεται κάθε φορά να γίνεται αυτό. Μέσα σε όλους αυτούς μάλλον κάποιος τον καταράστηκε, δεν εξηγείται αλλιώς όλο αυτό που συμβαίνει με τα προβλήματα τραυματισμών.

Πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ όπου ο στόχος είναι ένας και είναι ξεκάθαρος και αυτός είναι η νίκη και μόνο αυτή. Όλοι θα περιμένουν τα νεότερα για τους τραυματισμούς Πάρντο και Ιωάννου με τον αριθμό των απουσιών για την Κυριακή να έχει αυξηθεί στις 5. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση